Száműzött vagy? Kitaszított az élet? Még az anyád sem szeret, nem, hogy az adminok? Fogjunk össze és játsszunk együtt!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Sötét sikátorok

Go down 
SzerzőÜzenet
Nilela
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2018. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Sötét sikátorok   Vas. Jan. 28, 2018 2:57 pm


A Belváros sikátorai kivétel nélkül mind veszélyes helyek, főleg a kívülállóknak. Hajléktalanoktól kezdve a kétes üzletelőkön át a kukás konténerekig minden megtalálható e területen. Ha valamit feketén szeretnél beszerezni, akkor ez a Te helyed. De vigyázz, tolvajok és gyilkosok is kószálnak a falak között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Sötét sikátorok   Hétf. Jan. 29, 2018 12:42 pm

Végre sikerült kiszabadulni az egyetemről. Nem mintha nem szeretném, de ez a mai nap roppant hosszú volt. Mikor kiléptem az egyetem ajtaján, csak akkor esett le igazán, hogy már este van és a Nap már nincs sehol. Az utcát csak a ritkán elhelyezett lámpák világították meg. Igazából nem is bántam, hogy nincs túl nagy fény az utcán, hiszen így jobban el tudtam merülni a csillagokban és a gondolataimban. Kezemen egy gyűrű volt, amit még a szüleimtől kaptam ajándékba, hogy felvettek az egyetemre, azt lehúzva játszottam vele és még mindig az eget bámultam, amikor megbotlottam és sikeresen a gyűrűt elejtettem. Annyit láttam az egészből, hogy az aranygyűrű szépen gurul be a mellettem lévő sötétebb sikátorba. Gondolkodás nélkül szaladtam utána, hiszen az a gyűrű tényleg nagyon fontos volt számomra, és persze ha elhagynám a szüleim is kivégeznének.
Vissza az elejére Go down
Itachi

avatar

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Sötét sikátorok   Hétf. Jan. 29, 2018 1:51 pm

Éppen a legújabb küldetésem végeztem el, mely szerencsémre most csak egy könnyed tekercsátvétel volt. Az üzlet bonyolításaként a belvárosi sikátor lett megjelölve, ahol is már az időpontot tartva vártam au ügyfelet. Minden békésen zajlott, míg nem egy vélhetőleg ékszert hallottam a földre csattani, majd pedig gurulását felénk.Az ügyfél pénzét átnyújtva intettem útjára, majd pedig a lábamba ütközött gyűrűre tekintettem le. Nem sokkal azután, hogy felvettem, már gazdája léptei is hallatszani kezdenek. A sötétben nem láthatott, külsőm miatt szinte árnyékká váltam au éjszakában. Látszott elveszettsége, mikor is sehol nem látta ezek szerint féltve őrzött értékét.
-A tiéd?...-kérdeztem meg a magam komoly hangnemében. Olyan félhangos lehettem, más nem hallotta, de az ő figyelmét simán felkeltette, miszerint nincs egyedül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Sötét sikátorok   Hétf. Jan. 29, 2018 2:24 pm

Ahogy a gyűrű után szaladtam, egyszer csak egy hang ütötte meg a fülemet a sötét sikátorban. - Tessék? - néztem meglepődötten körül. Első ránézésre észre sem vettem, de hála a szemeimnek, amik a sötétben is tökéletesen látnak, csak sikerült egy alakot kiszúrnom. Közelebb léptem hozzá. - Nálad van a gyűrűm? Az előbb gurult erre!- néztem végig az alakon. Magasabb, mint én és a hangja alapján férfi lehet. Analizáltam a személyt, már amennyire tudtam. - Vissza adnád nekem? - kérdeztem meg tőle.
Vissza az elejére Go down
Itachi

avatar

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Sötét sikátorok   Hétf. Jan. 29, 2018 2:42 pm

Csak egy bólintással feleltem kérdésére, s a kezem kinyújtottam a sötétben, hogy gyűrűjét visszaadhassam. A visszaadás után léptem ki az árnyékból, s szótlanul lépkedtem el mellette. Végül pár mozdulat után álltam meg ismét és néztem hátra a lányra.
-Ilyen későn? -érdeklődtem röviden, a felesleges beszéd nélkül megérti a kérdés jelentését és ide illő tartalmát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Sötét sikátorok   Hétf. Jan. 29, 2018 4:15 pm

Miután az illető visszaadta a gyűrűmet, végre megmutatta magát és jobban szemügyre tudtam venni. Egy magas, sötét hajú férfi állt előttem. Nem is értem, hogy min lepődtem meg, hiszen eddig is hasonlóan tudtam megítélni. Mikor kérdését feltette, elgondolkodtam, hogy vajon kérdésével mire akar utalni. - Ilyen későn? - kérdeztem vissza ugyan azt . - Arra gondolsz, hogy mit keresek itt ilyen későn? - próbáltam megbizonyosodni arról, hogy nem értettem félre. - Igazából nem terveztem ide jönni, csupán csak egy szerencsétlen véletlen miatt jöttem be ide. - kezdtem magyarázkodásba, nem is értem miért...
Vissza az elejére Go down
Itachi

avatar

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Sötét sikátorok   Hétf. Jan. 29, 2018 4:24 pm

Visszakérdezésére nem feleltem, hiszen rá két másodpercre rá is jött a dolgok egyszerűségére és válaszolt nekem. Mondandóját semleges arccal hallgattam végig, majd végén pedig egy biccentéssel hümmögtem, hogy megértettem az ide kerülése rövid történetét.
- Szerencsétlen...- ismételtem meg szavát, majd pedig ismételten előre fordítottam fejem a jóvolta fényesebb utcákra.
- Nos, sokkalta inkább szerencsés vagy...- kezdtem bele, majd pedig értetlenségét hallgatva a témával kapcsolatban, folytattam mondandóm.
- Sok errefelé a rosszakaratú bűnöző, hajléktalan és minden, amiket a tündérmesékbe hallasz... Nem egy ártatlan lénynek való terep ez a városrészlet... Vigyázz...- intettem biztonságba, mielőtt még a további maradáson kezdene gondolkozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Sötét sikátorok   Hétf. Jan. 29, 2018 8:59 pm

Óva intésére csak elmosolyodtam. - Nem kell félteni, köszi! Tudok magamra vigyázni! - és közben visszahúztam a gyűrűmet az ujjamra. - Amúgy, ha már én kikotyogtam mit is keresek itt, akkor te is elmondhatnád, félelmetes fiú! - vigyorogtam rá, majd furcsa hangokat hallottam. Egy üres fémdoboz gurult arrébb, amire megijedtem és elő is bújt a fülem és a róka farkam is. A dobozra néztem és láttam, ahogy egy nagyobb patkány szalad mellette el. - Hűű.. - néztem undorodva a patkányra, hiszen nem igazán bírtam őket. A jó szaglásom miatt tökéletesen éreztem azt a bűzt, ami belőle áradt.
Vissza az elejére Go down
Itachi

avatar

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Sötét sikátorok   Hétf. Jan. 29, 2018 9:26 pm

- Ahogy gondolod...- szólaltam halkan, majd pedig ismét a fény felé indultam, más dolgom nem nagyon akadt errefelé. A társalgás nem maradt abba, ezután érkezett felém kérdése, melyre nem álltam meg, csak tovább sétáltam.
- Parancsot teljesítettem...- álltam meg végül, hiszen mondatom követően egy fémdoboz gurult el a lány mellett. Végül a fejem is hajlandó voltam hátrafordítani, s így tekintettem végig átváltozásán.
- Kitsune?- kérdeztem meg inkább magamtól, majd pedig így néztem az elfutó patkányra is. Oh, milyen kis aranyos teremtés. Így ráhozni valakire a frászt, ilyen kis méretekkel.
- Ennyire undorodsz tőlük?- hoztam fel egy új témát, majd pedig fejemmel intettem, miszerint jobb lenne már elmenni innen, mivel a patkányok jelentik a legkisebb veszélyt errefelé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Sötét sikátorok   Hétf. Jan. 29, 2018 9:43 pm

- Nem bírom a szagukat... Az a sok szemét és rothadó dolo.. - öklendezni kezdtem, majd sikerült uralkodnom magam. - Undorító...- rázott ki a hideg, majd láttam, ahogy a fejével int nekem. Engedelmesen léptem hozzá. - Amúgy, hogy hívnak? Csak nem hívhatlak sötét lovagnak! - vigyorogtam rá. Az én nevem Amai! - nyújtottam felé a kezemet, pont úgy ahogy az illem megköveteli. Közben elindultunk az utca felé.

(Zárva)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Sötét sikátorok   

Vissza az elejére Go down
 
Sötét sikátorok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bannoltak Szerepjátéka :: Játéktér :: Helyszínek :: Belváros-
Ugrás: