Száműzött vagy? Kitaszított az élet? Még az anyád sem szeret, nem, hogy az adminok? Fogjunk össze és játsszunk együtt!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Külvárosi átjáró

Go down 
SzerzőÜzenet
Nilela
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2018. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Külvárosi átjáró   Vas. Jan. 28, 2018 3:16 pmEz a hatalmas, erdővel és folyóval övezett kapu az átjáró a Külváros és a Belváros között. Egy ideig békés volt, de aztán benőtte a moha és különböző élőlények is elkezdték belakni a kapu területét. Ha át szeretnél kelni, nagyon óvatosnak kell lenned.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Külvárosi átjáró   Szomb. Feb. 17, 2018 12:53 pm

Nem válaszoltam Sophie kérdésére, igazából meg sem tudtam szólalni. Csak hagytam, hogy sodorjanak magukkal az események. Fogalmam sincs, hogy mi lelte ezt a lányt, de megszorította a kezem és futni kezdett.. mint akit üldöznek. Magamon kívüli állapotban követtem, próbáltam lépést tartani vele. Minden egyes lépésnél keményen csapódtak a talajhoz a lábaim, úgy éreztem, hogy kitörik a bokám. Hátranéztem, de csak az üresség volt. Nem követett minket senki.
Csak a lépteink visszhangzottak, amikor feltűnt előttünk az átjáró. Lihegve megálltunk, térdre rogytam. Muszáj volt visszanyernem az erőmet. Beledugtam a kezemet a vízbe... hűs volt és megnyugtató. Olyan érzés mint Anya keze a lázas homlokomon. Anya. Görcsbe rándult a gyomrom. Jelen pillanatban azt sem tudom, hogy ki az anyám...
Ittam egy kicsit a folyóvízből, Sophie pedig feltöltötte a kulacsát. Csendben ültünk egymás mellett, egyikünk sem igazán akart megszólalni.
-Mi.. -köszörültem meg a torkom. -Mi a franc történt az erdőben? -böktem ki végre. -Rémlátomásaim voltak... olyanok, amiknek semmi értelme. Például azt láttam, hogy... meghalt az apám. -kicsit megremegett a hangom. -De ez biztosan nem igaz. -jelentettem ki olyan határozottan, hogy még talán én is elhittem volna, ha nem látom a saját szememmel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Külvárosi átjáró   Szomb. Feb. 17, 2018 8:21 pm

Amikor odaérünk a mohával és indákkal borított kapuhoz, a görcs lassan feloldódik a gyomromban. Én még pár percig a térdemen támaszkodva zihálok, míg Brielle összerogyva leül. Remegnek a lábai. Leülök mellé, amíg iszik a vízből és én is feltöltöm tartalékaim. 
 - Én is hazugságokat láttam, ne aggódj. - amint kimondtam, zaj jött abból az irányból, ahonnan futottunk. Léptek, nagyon, nagyon sok lépés, gyors ütemben. Brielle már előbb felfigyelt a hangra, és ebből rájövök, hogy sokkal jobb a hallása. - Gyerünk a fal mögé - hadarom halkan. Befutunk a fal mögé és lihegve várunk, majd kilesek, ekkor látom a tisztáson áthaladó tömeget, harcosokat állig fegyverkezve, rutinosan és sebesen mozogva. Szerencsére elhaladnak, amíg már egyikünk sem látja vagy hallja őket. 
 - Uramisten - habogom -, ez megint nagyon közel volt. Túl közel. Induljunk most azonnal, nem maradhatunk, mert vissza jönnek majd, biztos vagyok benne. Maradjunk a város külső részén. Keressünk egy piacot, ahol szerezhetünk enni, de előtte mondd el, mit láttál az erdőben. Fontos lehet, mert, Brie, téged keresnek. És rá kell jönnünk, miért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Külvárosi átjáró   Szomb. Feb. 17, 2018 9:21 pm

Alig maradt már erő bennem, a fal mögé rejtőzve csak leültem a fűben. Nem akartam már semmit, csak pihenni...
-Én... nem tudom. -tépkedtem magam mellett a fűszálakat, mintha ennél érdekesebbet nem is csinálhatnék. -Ott volt az apám halála, ami biztosan nem történt meg... egy angyal ölte meg. Aztán... kiderült, hogy volt egy Brielle nevű szerelme, aki kiköpött olyan mint én. -fakadtam ki. -Vagyis ezt láttam. De lehet, hogy ez sem igaz... én nem tudom. Nem hiszem, hogy ez lenne az ok, amiért üldöznek. Vagy... talán apámat akarják megölni. -hangosan gondolkodtam, de egyik válasz sem bizonyult hihetőnek. Ha őt akarják, akkor miért engem üldöznek? Ennek semmi értelme. Régen angyal volt, de annak már legalább 20 éve... azóta egyszerű halandó. Ha akarnák, simán megölhetnék.
-És... te nem láttál semmi érdekeset? -fordultam Sophie felé, hátha eltereli a figyelmemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Külvárosi átjáró   Vas. Feb. 18, 2018 2:12 pm

Igazán csak ekkor éreztem, hogy az a görcs feloldódik bennem. Azt hiszem biztonságban vagyunk.
Elképedve hallgatom amit Brielle mond, de örülök is neki. Végre van miből kiindulnunk. Csak tudnám, hogy a másik Brielle-nek mi köze van ahhoz, hogy meghal az édesapja. Az ismeretlen szóra a vér is megfagy bennem.
- Hogy.. hogy egy angyal? Mi? Hogy keverednek ide az angyalok? És, biztosan a szerelme volt? Nem lehet hogy te voltál? - Amilyen érthetetlenek és ködösek voltak az én képzeteim is, könnyen meglehet, hogy Brielle nem látta tökéletesen. Én is láttam magam és alig akartam felismerni. - Én.. - A szavak a torkomon akadnak. Sose beszélek senkinek Sethről, mintha a képzeleti barátom lenne, akit titokban kell tartanom. Mintha attól félnék, hogy, ha elmondom, az átok megtörik, és felébredek a szobámban, ott van, újra megölelhetem, beszélhetek hozzá, és tudom, hogy jól van. De én választottam ezt, hogy elszökünk. Én választottam azt, hogy nem választom őt egy életre.
- Én láttam múltat, igazat, megtörténtet. Aztán láttam jövőt is, kétfélét. Nem tudom még, hogy mit jelenthetnek, de úgy érzem, az erdő segéd kezet nyújtott nekünk. - Oldalra pillantottam Brielle-re és felé fordultam. - Biztosan nem véletlenül mutatta ezeket. Legalábbis neked. Tudták a neved azok a fickók, nem? És ha azt a nőt keresték? Ha most is őt keresik? Beszélnünk kell az édesapáddal, meg kell tudnunk, mit jelentsen mindez, amit láttál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Külvárosi átjáró   Vas. Feb. 18, 2018 3:22 pm

Csendben hallgattam Sophie elmélkedését, és akkor jöttem rá, hogy tulajdonképpen hiába vagyunk együtt már legalább 2 napja, semmit nem tudok róla. És ő se rólam. Azt hiszem itt az ideje ezen változtatni...
-Öhm, igen, lehet, hogy ezzel kellett volna kezdenem. Az apám egy angyal. Volt. Illetve most is az. A szárnyai megmaradtak, de nem birtokol már angyali erőt, sem angyali címet. De erről nem szívesen beszélt nekem soha... -mindig büszkeséggel töltött el, ha Apáról beszélhettem. Hiába nem hivatalos angyal, még mindig emlékszem az óvodában, a többi gyerek arcára, amikor meglátták a hatalmas szárnyú férfit mögöttem. Nagyot sóhajtottam.
-Hidd el, az a Brielle biztosan nem én voltam. Talán csak egy rémkép... fogalmam sincs. Kizárt dolog, hogy beszéljek erről Apával... nem akarom bajba sodorni. -Nem akarom valóságnak látni azt, amit ott láttam. -Sophie! -ragadtam meg a karját. -Támadt egy kissé merész ötletem. Mit szólnál ha megfordítanánk a dolgot és mi vadásznánk le őket? Jó, tudom... nem vagyunk valami nagy harcosok. De talán mégis kitalálhatunk valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Külvárosi átjáró   Vas. Feb. 18, 2018 5:47 pm

Kicsit nehezemre esik felfogni, hogy valaki apja egy ex angyal. És azt is hogy félti őt, de azt valahogy jobban meg tudom érteni, ha az ő helyében lennék, azt hiszem, ugyan ezt tenném. 
 - Één tényleg  nem vagyok harcos, mármint, oké, a te apád angyal, az se lepne meg, ha az anyád isten lenne, de én egyszerű halandók gyermeke vagyok, és semmit nem tudok a harcról. Brie, még fegyverünk sincs! - Aztán elgondolkodom, de nincs más ötletem. - De a belvárosban szerezhetnénk. Viszont előbb szálljunk meg valahol, mire beérünk beesteledik, és ha nem akarjuk megöletni magunk, akkor nem este akarunk lecsapni rájuk.
 Összeszedjük magunk és elindulunk, a belváros csak pár kilométer. 
 - Brie, szerinted honnan tudták, hogy nem haltunk meg? Nyilván azért voltunk csak mi az egész szerelvényen, hogy velünk végezzenek, de honnan tudták? Gondolod, hogy be volt kamerázva és nézték, ahogy a vesztünkbe ugrunk? De ha mégis, honnan tudták, hogy az esésbe nem haltunk bele? És ha már itt tartunk, miért nem öltek meg, amikor egyedül voltál? - gondolkodom hangosan, ahogy a belvárosi zaj egyre erőteljesebb lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Külvárosi átjáró   Vas. Feb. 18, 2018 5:57 pm

Elnevettem magam azon, amit Sophie mondott. Jól esett végre egy kicsit kiadni a feszültséget és önfeledten felnevetni.
-Hát, ha ez vigasztal... -néztem rá mosolyogva, miközben felkeltem a sáros földről. -Az anyukám erdőtündér, nem istennő. És hidd el, elég szívás egy olyan családban felnőni ahol egyedül Te vagy a földhöz ragadva. -tovább nevetgéltem és lassan elkezdtünk a belváros irányába sétálni. Alig volt már erő bennem, de csábított a gondolat, hogy ledőlhetek valahol aludni... egy kényelmes ágyban.
-Fogalmam sincs, de elég ha csak a vonatot figyelték, nem? Láthatták, hogy kiugrunk. -megrántottam a vállamat és folytattam. -Hallottam, hogy arról beszélgetnek, hogy élve kellek. Nem tudom mire és kinek, de ki fogjuk deríteni. -újabb gombóc növekedett a gyomromban. Útközben fontolgattam a gondolatot, hogy miután megszálltunk valahol, éjszaka kiszökök és egyedül folytatom. Ez nem Sophie harca... és hallottam amit mondtak a sziklánál. Megölik, ha újra meglátják.
Nem tudom mikor léptük át a belváros határát, de hirtelen a fényes főutcán találtuk magunkat. Fülsüketítő zajok, szmog és reflektorok egyvelege. Az utcákon bolyongva feltűnt egy viszonylag szerénynek mondható szálloda.
-Mit szólsz? -mutattam a hatalmas neoncsövekből kirajzolódó névre: Babylon Hotel. -Az embereink biztos nem ilyen flancos helyeken várnak. -próbáltam nevetgélni, miközben beléptünk a fényes hallba, ahol minden szem ránk szegeződött.
(Zárva)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Külvárosi átjáró   

Vissza az elejére Go down
 
Külvárosi átjáró
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bannoltak Szerepjátéka :: Játéktér :: Helyszínek :: Külváros-
Ugrás: