Száműzött vagy? Kitaszított az élet? Még az anyád sem szeret, nem, hogy az adminok? Fogjunk össze és játsszunk együtt!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Elvarázsolt erdő

Go down 
SzerzőÜzenet
Nilela
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2018. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Elvarázsolt erdő   Vas. Jan. 28, 2018 3:57 pmAz Elvarázsolt erdőt olyan lények lakják, melyek sehol máshol nem fordulnak elő: tündérek, koboldok, ami csak lehetséges. Ha itt jársz, csak egy dologra figyelj: ne bántsd a növényeket, a fákat, tilos a vadászat. Az erdő lakói megtorolják az udvariatlan viselkedést...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Elvarázsolt erdő   Vas. Feb. 25, 2018 8:55 am

Némán ültem a vonat ülésén, felhúzott lábakkal. Sophie velem szemben, összefont karokkal szundikált a szék támlájának dőlve. Rettentően hosszú az út a belvárosból a haza vezető erdőig és már napok óta nem aludtunk. Nekem mégsem jött álom a szememre. Az ablakon keresztül bámultam ki az elsuhanó legelőkre, búzamezőkre. Néha, amikor alagúton keresztül vezetett az út, a saját arcom nézett vissza rám az ablaküvegen. Karikás szemek, sebhely az arcon, kócos haj. Kivételesen egyáltalán nem zavart, hogy így nézek ki...
Nem tudtam kiverni a fejemből a nyomasztó gondolatokat. Veszélyben lehet a családom, és Sophie is. Annyira nem értem az egészet. Mi köze lehet Briellenek hozzám? Vagy az egészhez ami történt?! És miért láttam, hogy Apát megöli egy angyal... egyáltalán ki az a férfi és mit akarhatna tőle. Mit keresett Andrew a szállodában? Hogy találtak ránk mindenhol a fekete ruhások... Ki mentett meg Saphire kastélyában a férfiaktól? Mi az ami az erdőben történt? Azt láttam, hogy repülök... és idomítom a növényeket. De erre én nem vagyok képes. Tudom, milliószor próbáltam.
Láttam, ahogy Sophie nyitogatja a szemeit és elgondolkodtam, hogy talán hangosan beszélhettem magamban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Elvarázsolt erdő   Hétf. Feb. 26, 2018 7:59 am

A lassú ringatózás elnyomott. Amikor felkeltem nem emléleztem, mit álmodtam, pedig álmodtam, abban biztos vagyok. Halovány rémképek lebegtek a lelki szemeim előtt egy nő sikolyáról, menekülésről és a halálról. Amikor kinyitottam a szemem, rájöttem hogy nem álom volt.
Az emlékezetem visszatért valahonnan, ennek örömére megdörzsöltem a szemem. Olyan öregnek éreztem magam hirtelen, talán mert komoly dolog az ami vár ránk. Bele se akartam gondolni, mit érez most Brie. A szemei árkosak voltak, tele dühvel és bánattal. Valaki el akarja venni az egyik szerettét, így megérthető. Én is megtenném ezt az apámért, ám az ő szemében volt valami más is mint az enyémben lenne. Valami sokkal mélyebb aggodalom, azt hiszem.
- Brie - mondtam, a hangon érdes volt az alvástól, így megköszörültem és nekifutottam megint. - Brie, ne aggódj. Egész biztosan lehagytuk őket. Előbb érünk oda és figyelmzetetjük édesapádat.
Nem sokkal azután leszálltunk és újra kocogni kezdtünk, a ház mélyen az erdőben lehetett. Víz illatát éreztem, és amikor megláttam, hol nőtt fel Brielle, elakadt a lélegzetem. A Nap kibukkant a távoli hegyek mögül, pirkadt. A fű még deres volt a kis kertükben, a ház ajtaja zárva. De ez nem azt jelentette ugyebár, hogy nincs bent senki illetéktelen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Elvarázsolt erdő   Hétf. Feb. 26, 2018 6:11 pm

Amikor végre leszálltunk a vonatról, megnyugvás töltött el. Ugyanaz az ösvény, az ismerős hangok és illatok, a gyerekkorom legszebb emlékei. A ház lassan előbukkant a sűrű erdő mögül, de most kevésbé tűnt biztonságosnak mint régen. A szél fenyegetően süvített, a fű nedves volt a lábunk alatt. Csak a szívdobogást hallottam a fülemben.
-Talán jobb lesz, ha... itt megvársz. -fordultam Sophie felé. Remélem nem látja, hogy mennyire kétségbe vagyok esve. Bólintott, bár nem voltam benne biztos, hogy később sem jön utánam. Megszorítottam a kezét, nyomatékosításképpen, aztán lassan odalépkedtem a házhoz és lenyomtam a kilincset. Zárva volt. Előhúztam a zsebemből a kulcsot, és amilyen lassan csak tudtam, elforgattam. Az ajtó nyekkent, még egy utolsó pillantást vetettem Sophiera, majd bezártam magam mögött.
A nappali kihalt volt, a túlsó végén lévő üvegajtót betakarta a függöny. A gyomromban repkedtek a pillangók, forgott velem a világ, hirtelen nagyon hiányoztak a szüleim. A nadrágomban lévő fegyverhez nyúltam, biztonságot adott a jelenléte.
-Én a helyedben leraknám. -a fülemben újra dobogni kezdett a vér, szinte alig hallottam Tőle. Az arcom forrón égett amikor a férfi kilépett a sötét konyhából. Ő az! Az angyal akit láttam a látomásban... aki megölte Apámat. Magas volt, a haja szőkébe hajló, az arcán begyógyult sebhelyek látszottak. A karján friss sérülésnyomok, a vére lecsöppent a padlóra. Sólyomszerű szárnyain is elterült néhány vérfolt, de hetykén a magasba emelte. Kék szemeivel egyenesen az arcomra meredt, a szája pedig gúnyos mosolyra húzódott.
Remegett a kezem a fegyveren, de megnyugtatott a tudat, hogy a pulcsim alatt rejtőzik még néhány, így hát ledobtam a földre. Percekig csak a koppanás visszhangzott.
-Hol vannak a szüleim? -meredtem rá olyan határozottan, ahogy csak tudtam. A hangom elcsuklott és egy nagy kövér könny gyűlt a szememben.
-Semmi bajuk. Még. -felelte még magabiztosabban, aztán hirtelen elhúzta a függönyöket. Az üvegajtón alvadt vérnyomok látszottak, mögötte a kertben pedig... Apa ült egy székhez kötözve. A teste tiszta vér, a feje oldalra billenve pihent, a szemei lecsukva. A látványtól szinte üvölteni tudtam volna, vagy talán üvöltöttem is, nem tudom. Rohamléptekkel elindultam felé, de az angyal sokkal gyorsabb volt nálam: a hajamnál fogva visszadobott a padlóra. Néhány hajtincsem a kezébe maradt, amitől még jobban elkapott a düh.
-Ha nem csinálod azt amit mondok, PONTOSAN azt amit mondok, akkor ezt az üveget elpusztítom. A tartalmával együtt. -mutatott fel egy apró befőttesüveget. Anya feküdt eszméletlenül az alján. Elkezdtek potyogni a könnyeim a tehetetlenségtől, csak a pulcsim alatt rejtőző fegyverekre gondoltam. De most túl kockázatos lett volna előszedni őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Elvarázsolt erdő   Hétf. Feb. 26, 2018 9:36 pm

Amikor Brielle azt mondta ne menjek, majd megszodította a kezem, teljesen biztos voltam benne hogy nem megyek be. Ez nem az én dolgom, nekem csak azt kellett biztosítani hogy épségben megérkezzen. De amikor az ajtó mellől visszanézett, valami azt követelte, hogy menjek, és hallgattam rá, nem is kérdőjeleztem meg, nem is gondolkodtam. Ígyhát amikor belépett, megfogtam az ajtót és vártam, majd utána mentem. Épp ekkor esett Brielle a földre, a fölé tornyosuló angyal ledobott a földre szőke tincseket. Elrejtőztem az árnyékban az ajtó mellett, lélegzet visszafolytva. Izzadtam. Az a férifi biztosan nem Brie apja volt. Amilyen halkan csak tudtam felvettem az ő által eldobott fegyvert de túl lassú voltam. Az angyal hihetetlen gyorsasággal elkapta a kezem és felém irányította a pisztolyt, éppen amikor lőttem. Szerencsére sikerült annyira eltérítenem a golyót hogy ne az agyamat találja el, a járomcsontomon és állkapcsomon fúródott át. A hangtól sípolt a fülem. Annyira szédültem és fájt az arcom, hogy azonnal összeestem. Homályosan láttam de az a hallásom egyre tisztult. Az angyal fölém hajolt, az arca gusztustalan gonoszságról üvöltött. Az a sok sebhely, a sok halál a szemében, de a mosolya, az volt a legvérfagyasztóbb.
- Szerencsés vagy. Eljutottál idáig. Nem tudom hogy éltétek túl eddig, de most már meghalsz. A gyengék elbuknak, az erős fennmarad, az árulóknak pedig senki sem kegyelmez. - Már nem rám nézett, hanem ki egy ablakon. Fogta a fegyvert, a kezemben hagyva, és a mellkasomra szorította.
- Fontos ő neked, Brielle? Gyere ide és mentsd meg. Gyere - A hangja cirógató, akár egy penge a nyakon. - Gyere ide, megmentheted. Meg akarja ölni magát, beszéld le róla. Mondd neki hogy semmi baj nem lesz és megmented. Mondd hogy ne tegye. MONDD NEKI HOGY NE TEGYE! - mondta egyre hangosabban, mígnem már ordibált és kibiztosította a fegyvert fenyegetésül.
- Ne tedd - mondta Brielle. Sosem hallottam így a hangját, összeszorította a gyomrom és eleredt a meleg könnyem. Nem segítettem rajta, nem tudtam. Semmit se csináltam és nem tudok. Lassú vagyok és harcképtelen.
- Folytasd - a hangjával be lehetett volna takarózni, ha valaki kínnal teli halálra vágyik.- MONDD NEKI HOGY MEGMENTED!
- Megmentelek. Ne tedd! Ne félj, nem lesz semmi.. - Ekkor elsütötte a fegyvert. Én artikulálatlan hangot adtam és vért köptem, próbáltam a sebre tenni a kezem, de mintha ólom súlyokat kötöztek volna rájuk. Az angyal belém rúgott, de egy pillanatra láttam Brielle arcát, igyekszik tartani magát. Megpróbált felém jönni, de az angyal gyomron vágta a pisztollyal, aztán eldobta egy másik szoba irányába.
- Most hazudtál egy szerettednek. Mielőtt meghalt. Milyen szörnyeteg tesz ilyet? -suttogta. Mintha nem tett volna soha rosszabbat. - Tudod amikor hallottam hogy apád megnősült, ember lett.. - ezt csekély undorral mondta - aztán láttam a képet és azt hittem feleségül vette azt a.. azt a kurvát. Amikor a szentélyben voltatok oly sokáig, meglátogattam apádat. Aki egy szende tündért csókolgatott. Azt gondoltam, eh, mégis maradt abból az angyalból akit én ismertem. Megcsalja a feleségét, még kezet is ráztam volna vele miatta. De aztán rájöttem. Ő öregedett, ahogy a nő is öregebb, de te.. te ugyanolyan vagy mikor utoljára láttalak, mint megtudtam, kétszáz éve. Azt hittem csupán évekig voltam ott a tömlöcben és megfeletkeztem, mennyire halandók vagytok.. csak a lányod lehetett, mintha őt láttam volna amikor sétálsz, az ő szavaival beszélsz. És a neved. Nem is lehetett volna jellemzőbb hogy arról.. nevez el. szóval, játszottam veletek. Így terveztem el, és ti úgy követtétek a számításaim, mintha ti is erre gondoltatok volna. Ott voltam az embereimen keresztül mindenhol. Az erdőben sajnos megzavarodtak, ott kénytekenek voltak más úton elétek vágni. Szívesen a szobát a hotelban. Ahol hagytatok egy hullát, azt hittem nem veszitek észre hogy a indiai az emberem. Tudtátok hogy katona volt, és meg akarta gyógyíttatni a beteg anyját? Csak azért csatlakozott hozzám mert annyi pénzt kapott, amiből, azt gondolta megmentheti. Megöltem a nőt hogy hűségessebb legyen a fiú. Meggyilkoltál egy árvát. Biztos rossz érzés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Elvarázsolt erdő   Kedd Feb. 27, 2018 12:29 pm

A fejem még mindig nyilallt a fájdalomtól, amikor lövést hallottam. Megfordultam és Sophie vérző arccal rogyott össze. Ezt nem hiszem el, megkértem, hogy ne jöjjön utánam!
Fel sem tudtam fogni, hogy mi a franc történik körülöttem. Sophie mellkasára szorította a fegyvert és próbálta forgatni bennem a kést. Minden lelkierőmre szükségem volt, hogy tartsam magam. Ne sírj, ne sírj, ne sírj. A hangom remegett. Amikor elsütötte a fegyvert gondolkodás nélkül Sophie felé rohantam, de a férfi gyorsabb volt és a következő dolog amit éreztem, az éles fájdalom a gyomromban. Vér csöpögött a szám szélén és összerogytam egy pillanatra. Miközben diadalittasan a szánalmas monológját mormolta, odakúsztam Sophiehoz. Láttam, ahogy mozognak a kezei, tudtam, hogy túl fogja élni. Megszorítottam, hogy érezze, itt vagyok.
A következő gondolatom ismét Apa volt, aki még mindig mozdulatlanul feküdt a székben.
-Andrew-t nem én öltem meg. -jelentettem ki ridegen. -Egyébként meg mi a francról beszélsz? Mi közöd van az apámhoz?
-Reyes és Brielle hibája az egész. -mániákusan hajtogatta. Őrület csillant fel a szemében, odalépett hozzám és a hajamnál fogva felemelt a földről. -Szerinted, hogy tudta tartani azzal a ribanccal a kapcsolatot, ki volt aki segített neki? És ezért engem zártak tömlöcbe több mint 200 kibaszott évre! -ordította egészen közel az arcomhoz. -De most kiegyenlítjük a számlát.
Elengedte a hajamat és benyúlt a pulcsim alá: letépte a derékszíjamat és a földre dobta az összes fegyverrel együtt. Miközben kilökdösött az üvegajtón, összeszorítottam a fogaimat és ellenálltam a könnycseppeknek. Apa mellkasa lágyan hullámzott. Életben van.
Nyitogatta a szemeit, próbálta összerakni az elméje szétesett darabkáit. Lehajoltam hozzá és megsimogattam az arcát.
-Apa... -egész hamar visszanyerte az erejét és csillogó szemekkel nézett rám.
-Jason, ha egy ujjal is hozzá érsz, esküszöm, hogy megöllek. -a hangjából olyan fájdalom áradt, amilyet még sosem hallottam tőle.
-Pont ezt akartam hallani. -bár nem láttam Jason arcát, még így is hallottam a gúnyos mosolyt. Hirtelen éles fájdalom nyilallt a jobb lapockám fölé, odakaptam a kezem... tiszta vér volt, a vállamból pedig egy hatalmas tőr állt ki. Majdnem elájultam a látványra. A fájdalom most még élesebben süvített végig a testemen, kétségbeestem, nem tudtam mit csináljak. Lassan eldőltem, az orromat csikizték a nedves fűszálak, elhomályosodott és elfordult a világ.
Ha most nem szeded össze magad, meghalsz. Az elmémen végigszáguldott egy lágy, dallamos, női hang, szőke tincsek zápora, az illatuk olyan mint a sós tengeré. Egy pillanatra úgy éreztem, mintha úsznék: pillekönnyű vagyok, morajló tenger hangja pihen meg a füleimen. Amikor végre látom a partot, szinte érzem a lábam alatt a forró homokot, hirtelen visszaránt a valóságba.
Nagyokat pislogok, a távolban két férfi hadakozik, tollak és szárnyak suhogása.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Elvarázsolt erdő   Kedd Feb. 27, 2018 8:10 pm

Amikor kirángatta Briellet, magamhoz tértem egy hangos csattanás miatt: Brielle fegyverei nehezen a padlóra estek. A gyomrom összeszorult amikor könyökre emelkedtem és láttam ahogy az angyal leszúrja Briellet. Az állkapcsom visszaforrt annyira hogy be tudjam csukni a szám és mázli hogy a golyó a mellkasomon át fúródott a padlóba.
A zsebemhez nyúltam, örömmel nyugtáztam hogy még egyben volt. A hercegnő világosan fogalmazott. "Tudod mikor kell majd. Többet is segítenék de nem tudok. Védenem kell az embereim, a szentélyt. De ez.. nagyon speciális. Megnöveli az erőd, a képességed. Használnod kell hogy megmentsd Briellet, ő nagyobb veszélyben van és te nem vagy könnyen halandó."
Igaza volt. Meg kell mentenem. Félig. Elővettem a tűt és a kezembe döftem a tartalma felét. Mintha adrenalint kaptam volna, a pulzusom az egekbe csapott, a látásom egyszerre tisztult és homályosodott. Megfogtam halkan a fegyvereket és gyorsan magamra kötöttem amíg Brielle apukájának vélhető angyal és a másik dulakodtak. Aztán megláttam egy apró üveget amiben egy eszméletlen tündér feküdt, emlékeztem hogy az angyal azt mondta ez fontos Briellenek, és hogy a lány említette hogy az édesanyja egy tündér. Kinyitottam az üveget a földön hagyva.
Kibiztosítottam a pisztolyokat és vettem egy nagy levegőt. Elkezdtem lőni mielőtt kiléptem, de csak egyszer találtam el a lábán mire Briellehez értem. A lány karján egy érbe nyomtam a folyadékot, aztán eldobtam a tűt mikor kinyitotta a szemeit. Lőttem tovább, megállás nélkül, minden erőmmel célozva, lélegzet visszafolytva. Az édesapja nagyon ügyes volt és fürge de nem eléggé. Minden ütésnél, amit kapott, reccsenő hangot hallottam és elképzeltem mennyi minden törhetett már eddig össze a testében. Eltaláltam a gonosz angyal szárnyát a hátánál, abszolút véletlen szerencse volt, de sírni tudtam volna az örömtől. Aztán meg mástól, mikor a férfi kirúgta Brielle apukája lábát, hogy elessen, majd megfogta a tarkóját és erőből nekivágta egy kiálló sziklának. Az apa elterült a földön, ömlött a vére.
Hallottam ahogy Brielle sírva felkiált. Könny szökött a szemembe és tovább lőttem, ahogy felém fordult és elindult. Brielle elé álltam, amíg az angyal néhányat golyót kikerült, ami a létfontosságú szerveihez közelített, néhány nem érdekelte, hogy éppen a májába fúródik. De mielőtt elért hozzám, megállt és mögém nézett. Valami ismeretlent láttam a szemében.
Brielle azt mondta álljak odébb, én pedig félrecsúsztam még egy tárat beleürítve, és egy eltalálta az oldalát. Lenéztem az apró kavicsokra a talajon: rázkódott a föld.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Elvarázsolt erdő   Szer. Feb. 28, 2018 9:13 pm

A vállamban még mindig éreztem a hideg pengét, szinte égetett, lesugárzott a karomba. Cselekmények tömkelege játszódott le a szemem előtt, de még mindig homály borított. Alig bírtam mozogni, amikor valahogy visszanyertem az erőm egy részét. Fogalmam sincs mitől, de legalább újra éreztem a jobb kezemet... Feltérdeltem, de amikor a blúzomra meredtem, majdnem elájultam... sötét vér borította. Nem csak a blúzomat, hanem a kezeimet is. Egy pillanatra nem tudtam eldönteni, hogy honnan vérzek... Aztán kezdett tisztulni a kép: pár méterre tőlem megjelent két férfi alak. Láttam, hogy dulakodnak, majd az egyik felül kerekedik a másikon. Apa a fűben feküdt, vér borította, szinte a felismerhetetlenségig... felette pedig ott állt Jason. Sólyomszerű szárnyai cafatokban lógtak, a szemei vérben forogtak. Gúnyos mosollyal nézett le Apára.
Bevillant a felismerés, ezt a jelenetet láttam az erdőben. Tudtam, hogy mi következik... nem hagyhatom, hogy megölje Apát... nem, nem, nem... Pánikszerűen csengtek a fülemben a szavak, kifényesedett a világ, újra a szőke tincsek lebbentek, zápor illatot hozott a szél, én pedig önkívületi állapotba kerültem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Elvarázsolt erdő   Pént. Márc. 02, 2018 9:56 pm

Ha nem láttam volna a saját szememmel, nem hiszem el. Brielle félelmetes volt, teljesen önkívüli állapotba került. Azt hiszem elöntötte a harag.
Előre lépett az egyik lábával és az öklét a levegőbe lendítette, épp ekkor egy szúrós, tüskés inda, eszméletlen gyorsasággal döfte át az angyal szárnyát. Az felüvöltött és ütni próbált, de Brie nem kímélte, bevitt még egy ilyen ütést a vállába. Amikor térdre rogyott Jason, a lány körbefonta és szorítani kezdte, hogy ne tudjon mozdulni. Vérben tapostak, az angyal szárnyából kifolyt vérben, míg Brielle az utolsó döfést bevitte: átdöfte a mellkasát szívénél. Összeszedtem pár faágat és a tűzrakó helyhez futottam vele. Elővettem a gyufám, meggyújtottam néhány szálat és a kupac fa közepébe vetettem. A száraz gallyak azonnal lángra kaptak.
Tudtam, hogy egy angyalon nem fog "segíteni" az, ha csak a szívét szúrjuk le. Sokat olvastam különböző lényekről, és mindegyiknél a tűz a közös pont. A "tisztítótűz.
- Birelle, ide! - kiáltottam neki Jasonre gondolva, de nem nézett rám, csak a torkánál elkapta az angyalt és a tűzbe dobta. Nem égett könnyen, és én álltam és vártam, hogy végleg hamuvá égjen, Brielle pedig az apjához futott.
Mire csatlakoztam, Brielle megtörten hevert az édesapja mellkasán. Meghasadt a szívem, azt kívántam, bárcsak tehetnék valamit. Bárcsak odaadhatnám az erőm, vagy megoszthatnám vele, segíthetnék, de tudok. Tehetetlenül álltunk, várva hogy valaki segítsen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Elvarázsolt erdő   Vas. Márc. 04, 2018 10:53 am

Az önkívületi állapotban pontosan ugyanazt éreztem, mint az erdőben. Látomásaim voltak, átdöfött húsról, égő tollról, de nem igazán voltam tudatában, hogy mi történik. Amikor kitisztult a kép, Apát láttam a földön, eszméletlenül. Lerogytam hozzá és a sírástól elcsukló hanggal szólongattam. Éreztem, hogy életben van, lélegzett.
Sophie csak tétován állt mellettem, láttam rajta, hogy nem igazán tudja mit tegyen. Kértem, hogy értesítse a mentőket, én pedig továbbra sem engedtem el Apa kezét. Próbáltam biztatni, remegő hangon kérni, hogy bírja még ki, élje túl...
(Zárva)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Elvarázsolt erdő   

Vissza az elejére Go down
 
Elvarázsolt erdő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Erdőségek
» Erdőségek
» Fenyőerdők
» Fumiyuubo erdőség
» Erdőségek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bannoltak Szerepjátéka :: Játéktér :: Helyszínek :: Vidék-
Ugrás: