Száműzött vagy? Kitaszított az élet? Még az anyád sem szeret, nem, hogy az adminok? Fogjunk össze és játsszunk együtt!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Elefántcsont Temető

Go down 
SzerzőÜzenet
Nilela
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2018. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Elefántcsont Temető   Vas. Jan. 28, 2018 7:51 pm


A Sziget legveszélyesebb pontja az Elefántcsont Temető. Mindig köd van és nyirkos a levegő, gyilkos ragadozók élnek a kőnyúlványok tövében, a sziklák pedig élesek és halálosak. 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yume

avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2018. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Elefántcsont Temető   Szer. Márc. 14, 2018 1:33 pm

Kissé megszédültem, miután sikerült kiszednem a kést magamból. Mikor már kezdett tisztulni az elmém, egy teljesen más tájon találtam magam. - Hol vagyunk? - néztem Thelanre, és a lábamba hasított újra a fájdalom.- Fenébe már! - mondtam vicsorogva, majd megpillantottam a válla és a nyaka közötti részt. Egy kisebb seb tátongott ott, amiből még folydogált a vér. - Te megsérültél! - kezdtem bele az aggódásba, amikor nem is annyira a messziből egy hatalmas sziklatömb gurult le. Muszáj volt arrébb lépnem, nehogy a szikla útjába kerüljek. Ahogy sikeresebben szinte arrébb ugrottam, a sebes lábamra nehezedett a súlyom. - Á! - kaptam oda megint, a vérző sebhez. Egy anyagdarabra lett volna szükségem, de nem hoztam magammal, így kénytelen voltam a saját kimonómból használni egy kisebb részt. Megfogtam a kardomat és egy megfelelő hosszúságút hasítottam a ruhámból. Kénytelen voltam leülni, mert már így is nehezen tudtam megállni két lábon. Sajnos nem igazán tudtam szemügyre venni a sebet. - Thelan! Megtudnád nézni a sebet, hogy milyen mély? - kérdeztem meg, majd elővettem a kulacsot, amiben tiszta víz volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thelan

avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2018. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Elefántcsont Temető   Pént. Márc. 16, 2018 11:59 am

Az új helyre érkezésünk meglepett engem szóval értetlenül álltam és bambultam a ködön keresztül. Arra kaptam észbe, hogy Yume félreugrik egy szikla elől és szitkozódik a sebe miatt. Mikor megkért h nézzem meg a sebet gondoltam akkor már el is látom amennyire tudom. "Kérlek feküdj hasra, ellátom a sebet."-mondtam neki határozottan. Kicsit zavarban volt de megtette amit kértem. Elvettem a kezéből a kulacsot és a ruhadarabot. Kezemet megmostam kicsit majd a ruhámba töröltem, kezemet a seb mellé tettem és fél tölcsért alkottam vele, hogy ne közvetlenül a sebbe öntsem a vizet. Le kellett mosni körülötte a sebet nehogy elfertőződjön később illetve kosz legyen benne mikor összeforr. Lassan elkezdtem önteni a vizet, a lány szívta a fogát a fájdalomtól. "Nemsokára végzünk, még egy kis kitartást."-mondtam neki kedvesen és biztatóan. Miután kimostam a sebet kezeimet felé helyeztem és koncentrálni kezdtem a bennem áramló energiákra, kellemes meleget kezdett árasztani tenyerem. Asebnek a vérzése állt el először majd elkezdett összehúzódni is. Ez a folyamat fájdalmas dolog volt. Yume megfeszítette az izmait és próbált hátranézni, hogy mit csinálok. Mikor a seb két széle már összeért és nem vérzett, a combomon pihenő ruhadarabot a sebre kötöttem, nem mint ha kellett volna de akkor is jobban védett a kosztól mint a semmi és lelkileg is egy kis erőt adhat.
Feltápászkodtam majd leporoltam magam mint aki jól végezte dolgát. Kezemet odanyújtottam Yume-nek, gondoltam segítek neki felállni. "Remélem most már jobb. Vigyázni azért még kell mert újra felnyílhat, de fogsz tudni járni."-mosolyogtam rá miközben felsegítettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yume

avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2018. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Elefántcsont Temető   Szer. Márc. 21, 2018 11:10 am

Mikor elfogadta a kérésemet, hogy a asebemet megnézi, akkor megkönnyebbültem. Ő talán jobban látja, hogy milyen, mennyire mély, vagy súlyos. Amikor arra kért, hogy feküdjek a hasamra elvörösödtem és csak csendben bólintottam neki. Próbáltam nyugodt maradni, ezért lassabban és mélyebben vettem a levegőt. Amikor elkezdte a vizet a sebre önteni, összeszorítottam a fogaimat és fel-fel cisszentettem. Látni akartam, hogy mit csinál. Reméltem, ha látom, hogy most éppen mi történik nem fog ennyire csípni. De sehogy se tudtam úgy fordulni, hogy lássak valamit. Thelan kedvesen biztatott, hogy bírjam még a fájdalmat, hiszen mindjárt vége. Én csak még jobban összeszorítva a fogaimat bólintottam újfent. Mikor hallottam, hogy letette a kulacsot megnyugodtam. Már csak be kell kötni a sebet és kész is. Gondoltam magamban, ám ekkor egy erős fájdalmat éreztem a sebemnél. Lüktetni kezdett és olyan volt, mintha valaki összehúzná. Hátra akartam nézni. Az összes erőmmel próbálkoztam, de még mindig nem ment. Aztán abbamaradt a fájdalom és már csak az anyagot éreztem, amit épp körbetekert a lábamon. Mikor végzett felállt és engem is felsegített. - Nagyon köszönöm! - mosolyogtam rá és ahogy a lábamra álltam egyszerűen nem hittem el. - Már nem is fáj! - mondtam boldogan. Fura volt ez, hogy hirtelen egyik pillanatról a másikra elmúlt a fájdalom és rendesen tudtam lépkedni rajta. Kicsit én is leporoltam magam. - Viszont.. Most már, hogy jobban vagyok, meg kéne fejtenünk, hogy hol vagyunk és hogy kerültünk ide. - húztam el a számat. - Illetve sietnünk kéne, hiszen a kovács már biztosan vár! - mondtam aggódva, amikor furcsa zajok hallatszódtak a távolból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thelan

avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2018. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Elefántcsont Temető   Szer. Márc. 21, 2018 1:22 pm

Yume éppen a lábát próbálgatta mikor fémes zörej rázta meg az eddig fel se tűnt gyanús csendet. A lány szavaira meggyőzően bólogattam majd a zajtól távolodó irányba indultam meg. "Szerintem erre kéne menni. Akár mi is van arra nem hiszem, hogy levest főzött nekünk."-fordultam felé és hátráltam kicsit, közben magam mögé mutattam az útra.
Nem problémáztunk azon merre menjünk, az út egyenes volt és nyugodt, leszámítva a vad kutyákat amik a ködben rohangáltak néhol. Körülbelül fél órát sétálhattunk erőltetett tempóba, már kezdtem érezni a vádlimban az izomlázat és Yume is kicsit sápadt volt. "Álljunk meg egy kicsit. Pihenned kell, attól még, hogy a seb összehúzódott még mindig ott van és a gyorsított gyógyulás is megterheli a szervezetet."-majd levettem mellényem és a földre terítettem, hogy ne a földre keljen ülnie a lánynak, majd lehuppantam a porba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Elefántcsont Temető   

Vissza az elejére Go down
 
Elefántcsont Temető
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Honebochi – Csont temető
» Falu temetője
» A falu temetője
» Város temetőjétől és a rét közti dombos rész
» Angyal Temető (Brooklyn)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bannoltak Szerepjátéka :: Játéktér :: Helyszínek :: Sziget-
Ugrás: