Száműzött vagy? Kitaszított az élet? Még az anyád sem szeret, nem, hogy az adminok? Fogjunk össze és játsszunk együtt!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Albert Kocsmája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Nilela
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2018. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Albert Kocsmája   Vas. Jan. 28, 2018 1:55 pm

First topic message reminder :A kocsma kiváló helyszín, hogy a napodat egy fröccsel kezdhesd vagy zárhasd. Üzleti megbeszélések, disznóviccek és kétes üzletek zajlanak e lebujban, csak akkor lépj be, ha nem riadsz vissza egy kis kocsmai verekedéstől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Sakarx

avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2018. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Albert Kocsmája   Hétf. Márc. 05, 2018 4:28 pm

Miután Seth válaszolt feszültséggel telt meg az eddig nyugodt kocsma, az emberek félkört alkotva néztek feltételezhetőleg Maggie-re és az emberekre. A csendet egy hangos ordítás törte meg és egy roppanás. A két férfi ki a nagyobbikat követte futva törtek át a tömegen. Kinyújtottam a kezem feléjük, kinyitottam tenyerem és a fa gömb mit pár pillanattal ezelőtt gyúrtam sebessen távozott kezem felszínétől. Az elől futó férfi lábába belefúródott. Nagy valószínüséggel a csontban állt meg, egyenessen az előtte álló asztalba szállt bele míg a másik az ajtó felé vette az irányt. Lassan felkeltem és oda levitáltam az asztal törmelékeiben fetrengő sérülthöz. Levettem kesztyűm és a lábán tátongó sebbe kezdtem vele turkálni. "Áh de rég tapintuttam már friss emberi húst. Az éhségem épp oly örök mint én, de az ízetek sokat megér."-téptem ki egy darabot a lábából majd emeltem fel a maszkot háttal mindenki másnak. Lassan behelyeztem számba a húsdarabot és rágni kezdtem. "Az emberek íze pont olyan csodálatos mint rég"-mondtam gúnyos hangsúllyal miközben ordított a fájdalomtól. A maszkom vissza tettem arcomra, felálltam és megfogtam ruháját. Így indultam el Maggie felé magam mögött húzva a szenvedő embert.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seth

avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Albert Kocsmája   Hétf. Márc. 05, 2018 6:40 pm

A hangokból ítélve Maggie elég tökös csaj lehet, nem kellett félteni az idegen férfiaktól. A tömeg köréjük gyűlt, úgyhogy eléggé kiszorultunk a látótérből. Sakarx is elindult feléjük, én pedig legurítottam még egy korsó sört. A hangokból ítélve, azt hiszem jobb, ha nem tudom mi történik.
Helyette inkább azon járt az eszem, vajon mi az a hely amit meg akar keresni. És miért pont engem kért meg? Bár erre hamar megtaláltam a választ: a fél- (vagy teljesen)őrült csaj vagy én. És asszem, én is magamat választanám.
Megvártam amíg a delikvensek visszacsoszognak az asztalhoz, majd meglepetten kipillantottam a földön fekvő, nyöszörgő emberre:
-Hát ezt a szerencsétlent meg mi lelte?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maggie

avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2018. Feb. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Albert Kocsmája   Kedd Márc. 06, 2018 2:28 pm

Mikor a lány a két másik férfi felé fordult, már csak az egyik volt épségben, a másik már a földön feküdt és Sakarx, úgy húzogatta maga után, akár a kisgyerekek a húzogatós kocsit. Közben a másik férfit, aki MÉG egyben volt, egy széket kapott magához és azt próbálta Maggiehez vágni. A lány üveges tekintetét a székre szegezte és megfogta azt, majd azzal együtt közelebb húzta magához a támadót. majd elkapta a nyakát. A férfi próbálta kiszabadítani nyakát Maggie kezei közül, de az egyre szorosabb szorítástól kezdte elveszteni az eszméletét. Ezek után a lány, mint egy már használhatatlan játékot arrébb lökte. A következő áldozatának Sakarxot nézte ki, de sajnos ő kezdett gyengülni.

Kinyitottam a szemem és láttam, ahogy előttem áll Sakarx és az egész kocsma ránk bámult. Elvörösödtem és szépen vissza settenkedtünk az asztalunkhoz. - Mi történt? - néztem Sakarxra és a földön fekvő emberre, majd Sethre pillantottam. Nem igazán tudtam, hogy mi a helyzet. - Ő megint durva... - motyogtam halkan és a hajamat kezdtem simogatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sakarx

avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2018. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Albert Kocsmája   Kedd Márc. 06, 2018 6:28 pm

Lassan sétáltam Maggie felé, a tömeg nyílt meg előttem. Lassú léptekkel mentem a lány felé ki kezei közt egy férfi torkát szorongatta. Egy határozott mozdulattal úgy eldobta, hogy székeken és asztalokon repült keresztül neki a falnak. Mikor földet ért az ember oda dobtam a fájdalomtól és félelemtől lesokkolt társát hozzá. Seth-re pillantottam, de ő szemmel láthatólag jól szórakozott a műsoron. Mikor megint Meggie-re tekintettem ő már egy asztalnál ült és a haját tekergette az ujjaira. Odaléptem a pultoshoz majd azt mondtam neki: "A bűnözőket rád bízom, a károkat a családjuk téritI meg nem mi!"-modntam el neki nyugodtan miközben a döbbentségtől lefagyva nézett magaelé. Mikor odébbléptem valami hang jött ki a száján, de ahogy szemébe néztem a maszk alól elhalgatott.

Odasétáltam az asztalunkhoz és visszaültem a helyemre. "Szöszi velünk jön, szedd össze magad és induljunk megkeresni egy régi könyvtárat. Szükségem van onnan valamire."-mondtam Sethnek majd megragadtam Mag kezét és elkezdtem az ajtófelé húzni. Pár métert mentünk alrébb, pont annyit, hogy Seth ne halja. Közel hajoltam a lényhoz majd így szóltam: "Feltételezem nem tudathasadásos vagy. Láttam már hasonló dolgot, nem lett jó vége. Megtaníthatom neked, hogy irányítsd de ahhoz velem kell tartanod!"-mondtam nyugodtan egy kis izgalommal a hangomban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seth

avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Albert Kocsmája   Szer. Márc. 07, 2018 8:43 am

A lenyűgöző mutatványok után Maggie újra az asztalnál csücsült és újra annak a szende kislánynak tűnt, mint korábban. Nem bírtam abbahagyni a lelkendezést, elvégre milyen kocsmai látogatás az, ahol nincs egy jó kocsmai verekedés?!
-Ám legyen. -feleltem megadóan Sakarx-nak. -Feltéve ha nem beleztek ki útközben. -vetettem oda mókásan, aztán felkaptam a táskámat és a kijárat felé indultam. A kocsmabeliek még mindig döbbent arccal vizslattak minket, úgyhogy gyorsan beértem a többieket és kiléptünk a kocsma ajtaján.
Kint még mindig sütött a nap, de kissé feltámadt a szél. Eléggé melegem lett a hosszú ujjúban, de semmi pénzért nem fogom levenni. Megszoktam már, hogy rejtegetem a tetoválásaimat. Ez a kettő is épp elég furcsa szerzet, nem kell, hogy megtudják, hogy én is az vagyok.
-Szóval milyen régi könyvtárat keresel? -fordultam Sakarx felé kíváncsian.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maggie

avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2018. Feb. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Albert Kocsmája   Szer. Márc. 07, 2018 11:50 am

Mikor Sakarx megragadta a kezemet megrezzentem, azt hittem, hogy büntetést kapok amiatt, amit ő csinált. Már sokszor volt ilyen, hogy én kaptam meg a büntetést, így nem is lepődtem meg rajta, csupán csak Sakarx kisugárzása volt, olyan sötét, olyan földöntúli. A reszketésemet csak fokozta, amikor közelebb hajolt hozzám, aztán elkezdett sutyorogni nekem. - Ő nem engedi! - válaszoltam most már nyugodtabban, amikor ő elkezdett hozzám beszélni. " Csak elakar választani minket! Ne bízz benne!" suttogta a fejembe. - Neeem! - mondtam halkan, miközben Seth is beért minket. Kicsit frusztrált a dolog, hogy mindenki minket néz, de a két fiú mellett valamennyire biztonságban éreztem magam, hiszen eddig még nem bántottak, bár őnek nem ez volt a véleménye róluk. Azt terveztem, hogy egy óvatlan pillanatukban elfutok és szépen lezárom ezt a kis találkozást. Jobb lesz ez mindenkinek. Ahogy ezen gondolkodtam, ő is helyeslően beszélt hozzám és segített kifundálni egy jó lelépési tervet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sakarx

avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2018. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Albert Kocsmája   Szer. Márc. 07, 2018 12:46 pm

Igazából nem érdekelt Maggie döntése, meg meg se lepett, de a terveimet teljesíteni fogom, gondoltam magamban. "A halandók szerint el van átkozva és veszélyesebbnél veszélyesebb könyvek vannak ott."-fordultam Seth felé és mondtam neki. Mag kezét ezalatt nem eresztettem, mint mikor egy apa fogja lánya kezét úgy nézhettünk ki miközben csuklóját gyengéden szorítottam.

Intettem egyet a a pultosnak aki szótlanul meredt maga elé. "Na akkor megyünk vagy még állunk itt egy ideig?"-szólítottam fel Seth-et és indultam meg az ajtó felé Maggie-t magammal húzva.
(zárva)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Albert Kocsmája   

Vissza az elejére Go down
 
Albert Kocsmája
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bannoltak Szerepjátéka :: Játéktér :: Helyszínek :: Belváros-
Ugrás: