Bolondok háza

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Bolondok háza

Témanyitás by Nilela on Szer. Jan. 31, 2018 10:18 pm

First topic message reminder :


Reménykedj abba, hogy nem kell ide betévedned, se látogatóként, se betegként.  Az őrült sikolyok, a körmök hangja, ami a falakat kaparja. Csak nézz be az egyik szobába! Már a hideg ráz? Ha ez sem elég, akkor csak látogass el a doktorok szobáiba és hidd el, amit ott fogsz találni, attól még a véred is megfog hűlni!
Nilela
Nilela
Admin

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2018. Jan. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down


Re: Bolondok háza

Témanyitás by Itachi on Csüt. Feb. 08, 2018 10:14 pm

Csak némán figyeltem végig reakcióját a megtett dolgokra. Végül is, lehet elkapkodta kicsit...
- Ez benne volt a pakliban, amikor nem állítottalak meg... Ilyenkor nincs mit tenni, csak elhallgattatni az esetleges szemtanúkat. Rajtam kívül csak egy valaki maradt...- néztem a még vizsgáló asztalra kikötött nőre, aki a történtekre viszont elhallgatott és inkább csak rángatózik, hogy menekülni akar. Viszont mikor már visszatekintettem Amaira, a lány csak egy megőrülthöz hasonlóan ringatózott a holttestek mellett.
- Szánalmas a viselkedésed...- húztam fel a földről és így néztem le a szemeibe.
- Az ügyből semmi nem fog kiderülni, a férfi viszont halott fog maradni. Egy gyilkosságnak állítjuk be a nő részéről... Csak meg kell ölni őt is, mintha öngyilkosság lett volna és minden el van rendezve. Az, hogy feladod magad vagy megőrülsz, semmin nem fog segíteni... Mihez akarsz kezdeni most, hm?- kérdeztem rá végül érdeklődve, mégis mi a fenét akar ezután.
Itachi
Itachi

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2018. Jan. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bolondok háza

Témanyitás by Vendég on Pént. Feb. 09, 2018 9:49 am

Kiborulásomat Itachi zavarta meg, mikor felhúzott a földről. Csak meredt tekintettel hallgattam végig mondandóját. Igaza van… Szánalmas vagyok… Szavai után a kikötözött nőre néztem, majd közelebb léptem hozzá. Láttam, hogy nincs túl jó állapotban és amúgy is, amiket csináltak vele, azoknak hála úgy se élne valami hosszú életet. Lesütöttem a szemeimet és megfordultam, majd a földön heverő gyilkos eszközre tekintettem. Némán és felettébb lassan lépkedtem a fadarabhoz, majd lehajolva érte, újra kezembe vettem és már azzal együtt mentem vissza a nőhöz. – Sajnálom! – mondtam halkan, de érzelmek nélkül és a nő szívébe szúrtam azt. Miután végig néztem a pármásodperces rángatózását, kikötöztem a holttestet és jobb kezét a rönkre helyeztem, majd lehúztam a földre. Nagyot sóhajtva tekintettem vissza Itachira. – Én nem a gyilkosság miatt borultam ki! – jegyeztem meg.
(Zárva)

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Bolondok háza

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.