Babylon Hotel

Go down

Babylon Hotel

Témanyitás by Nilela on Vas. Feb. 18, 2018 3:32 pm


Az öt csillagos Babylon Hotel kényelmes ágyakkal, igéző kilátással és elsőosztályú szolgáltatással várja az idetévedőket. Szálljatok meg pár napra, de ne feledkezzetek meg a borravalóról!
Nilela
Nilela
Admin

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2018. Jan. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Babylon Hotel

Témanyitás by Sophia on Hétf. Feb. 19, 2018 8:03 am

- Stílusos - felek kuncogva Brie-nek, és odalépuk a pulthoz. - Jó estét, egy kétágyas szobát szeretnénk. - mondom kedvesen a fiatal férfinak, aki a pult mögül egyszeriben furcsán kezd ránk nézni.
- Szabad a nevüket? - Miután felelünk, a férfi hátranyúl egy kulcsért és a kezembe adja. - Parancsoljanak.
- Mennyi lesz? - kérdezem kínosan.
- Maguk vendégek, egy.. korábbi vendéglátójuk jóvoltából. - feleli és faképnél hagy a személyzeti bejárón át.
Briellel csak állunk és azon gondolkodom, ki lehet a vendéglátó aki ezt állja nekünk. Arra is gondolok hogy a srác csak tetszeni akar két fiatal lánynak és meghívja őket egy éjszakára a hotelben. Akkor viszont egy hétig maradunk.
Brie kilopja a kulcsot a kezemből és a lépcső felé szalad valami fürdőt emlegetve. Utánamegyek a szobánkig: tágas, fényárban úszó, csodás városi kilátással, jobbra tőlem két ágy éjjeliszekrényekkel, balra szekrénysorral. Az egész vaj színekben pompázik, az ágyon elterülő Brielle tökéletesen illik a képbe. Csak a kék blúz nem.
A blúz.
- Brie, az előző vendéglátónk a hercegnő volt. Szerinted tudta hogy ide jövünk? - Rémisztően hatott a gondolat, hogy valaki tudja előre a lépésed. Nem szívesen sakkoznék a hercegnővel legalábbis nagy tétben nem.
Leülök Brielle-é melletti ágyra, annyira puha, hogy én is elfekszem rajta.
Sophia
Sophia

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2018. Jan. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Babylon Hotel

Témanyitás by Brielle on Hétf. Feb. 19, 2018 8:26 am

A szobánk mesébe illő volt: hatalmas ágyak, gyönyörű kilátás. Elterültem az ágyon, de a porcikáim már egy forró fürdő után sóvárogtak. Ha ez így néz ki, kíváncsi vagyok milyen lehet a fürdőszoba...
-Nem tudom. -sóhajtottam. -Számít ez? Ingyen szoba, élvezzük ki. -mosolyogtam Sophiera és elkaptam a távirányítót, hogy bekapcsoljam a tévét. Megnyomtam egy gombot, de a készülék nem kapcsolt be. Lassan felnyílt és előugrott egy rejtett polc. Tele fegyverekkel.
-Aztak...húha. -felpattantam és közelebb léptem. -Mi a fene? -fordultam kérdően Sophie felé. A fegyverek között volt egy játékpisztoly, kockás zászló lógott a csőből. Óvatosan felemeltem, és a biztonság kedvéért a földre célozva meghúztam a ravaszt. Egy konfettis durranás kíséretében előbújt még egy apró zászló. Zafírkék természetesen. Arany betűk díszelegtek rajta.
-"Sok sikert a küldetéshez! Saphire" -olvastam fel hangosan. -Hát ez nem semmi. Ez a nő mágus? Őt kellett volna magunkkal hoznunk! -vigyorogtam, amikor hangos kopogás hallatszott. -Basszus! Sophie a távirányítót!
Brielle
Brielle

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2018. Jan. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Babylon Hotel

Témanyitás by Sophia on Hétf. Feb. 19, 2018 11:26 am

- Várj, nem tudhatjuk, hogy.. - figyelmeztettem volna a lelkes Briellet, de hiába, megtalálta a játékpisztolyt, ami konfetiket szórt. Mikor felolvasta a gercegnő üzenetét elégedettem mosolyogtam. De a kopogás felébresztett.
A távirányítóért vetődtem, Brielle igyekezett visszarakni a pisztolyt de folyton kihullott a helyéről, aztán végül eldobta az ágy mögé hajította, amikor megtaláltam a gombot, mire a lány mögött visszaforult a polc.
- Tessék - mondtam a földről felkelve és hátrafésülve a hajam.
Belépett egy férfi, aki nekem nagyon ismerős volt. Túl ismerős.
- Szobaszervíz. Parancsolnak valamit?
- Alig két perce jöttünk -mondtam, az ajtó felé lépve.
A férdi ideges lett és lesütötte a szemét.
-Értem akkor...
- Állj - álltam el az útját és jelentőségteljes pillantással néztem Briellre. -Azt hiszem elromlott a TV-nk - nevettem el magam - megnézné, kérem? Brielle, a kapcsolót, kérlek.
Felkaptam a kis kocsijáról a partvist és fejbe vágtam vele a férfit, amíg Brielle-hez fordult, aki már a kezében tartott egyet a fegyvetek közül. Andrew a földre esett a két ágy közé, Brielle megfogta az inge gallérját és az ágyra tette a fegyvert rászegezve. Még én is azt a riadtságot éreztem volna, mint amit Andrew szemében láttam,.ha a helyében vagyok. Profinak tűnt. Ez az, nálunk az előny.
- Mit akarnak? -kérdezte.
- Te mit akarsz? Követtél? Mi vagy te, beépített ember? Mert nem láttalak azon az estén amikor Brielle-t megtámadták. -mondom neki Brielle válla fölött és a fehér forradásra nézek az arcán.
Sophia
Sophia

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2018. Jan. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Babylon Hotel

Témanyitás by Brielle on Hétf. Feb. 19, 2018 3:51 pm

Kisebb szerencsétlenkedés után sikerült visszafordítanunk a titkos polcot. Belépett az egyik alkalmazott, és hirtelen fura csend ült a szobára. Sophiera néztem, de nem értettem mire gondol.
-Persze. -válaszoltam a távirányítós kérésére bólintva. Amilyen gyorsan csak tudtam, megnyomtam a gombot és elkaptam az első fegyvert, ami a kezembe került: egy 1912-es típusú Colt pisztolyt, barna markolattal, majd megpördültem és a férfira fogtam. Amikor visszanyertem az egyensúlyom, a gallérjánál fogva az ágyra dobtam mint egy rongybabát.
Újra két kézzel fogtam, ahogy azt régebben a szüleimtől láttam: egyik kéz a ravaszon, a másik pedig tartja.
-Ki ez a pasi? -néztem Sophiera meglepődötten. -Te ismered?
-Ő Andrew, Saphira hercegnő egyik szolgája. Felkért táncolni a bálon. -Itt kissé elmosolyodtam, de visszaerőltettem a komor arckifejezést.
-Oké és mi a francot keresel itt?! -szegeztem a kérdést Andrewnak, aki először csak gúnyosan elhúzta a száját. Többször is eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha lepuffantanám.
-Nem akarok bajt. -emelte fel a kezét. -Én, én... csak kaptam egy levelet amikor a palotában voltunk. Pénz volt benne... sok pénz. Annyit tudok, hogy Te kellesz nekik. -nézett rám, majd Sophiera. -Téged pedig meg fognak ölni.
Lesütöttem a szememet, nem akartam mondani semmit. Éreztem Sophie pillantását magamon, muszáj volt mondanom valamit.
-Pakolj be a táskádba néhány fegyvert, itt nem maradhatunk. -bólintott és megint az a kínos csend telepedett a szobára. A kezemben remegett a pisztoly, dühösebb voltam Andrewra mint bárki másra.
-Mit tudsz még? -kérdezte tőle Sophie, kicsit enyhébb hangon. 
-Ennyit tudok. -láttam a szemében, hogy hazudik. Éppen szóra nyitottam a számat, amikor megremegtek a falak. Újabb puffanás, az ajtó megadta magát, a mögötte álló fekete ruhás férfiak pedig tüzet nyitottak ránk.
Visszalőttem a fegyverrel, közben pedig Sophiet belöktem a fürdőbe és berohantam utána. A szemem sarkából láttam, ahogyan Andrew eldől az ágyon. Lelőtték.
Magunkra zártuk az ajtót, a pisztolyt a nadrágomba csúsztattam.
-Csapdában vagyunk, innen hova a francba meneküljünk?
Szó nélkül az ablak felé biccentettem, Sophie pedig kinyitotta. Legalább a tizedik emeleten lehettünk, nem élnénk túl az ugrást.
-A lenti ablak tárva nyitva. -suttogtam. -Nincs nagy távolság a kettő között. Innen ki, oda be.
Sophie kétkedve nézett rám, de egyszerűen nem volt jobb ötletem. Az ajtó túlsó végén pedig egyre hangosabban dörömböltek.
Brielle
Brielle

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2018. Jan. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Babylon Hotel

Témanyitás by Sophia on Hétf. Feb. 19, 2018 5:48 pm

Csupán néhány fegyvert tudtam eltenni, de éppen elég volt ahhoz, hogy a súlyuk lehúzzon, ahogy elsőként mászok le a falon. Szerencsére voltak kis párkányok az ablakok között is. Hamarabb beértünk, mint gondoltam, és amikor körülnéztem, rájöttem hogy egy zárt hallban vagyunk.
Brielle szemében láttam lobogni valamit.
- Brie, nem tudnak rólam semmit. Azt hitték lepuffantanak és kivérzem az öbölben. Nem tudják hogy szinte halhatatlan vagyok - suttogom. - Ne miattam hanem magad miatt aggódj, mert ha téged lepuffantanak te nem jársz-kelsz pár nap múlva. - Az ujjammal megböktem a vállát. Láttam hogy nem nyugtatom meg, csak sóhajtott. - Most pedig iszkiri. Merre menjünk?
Megpróbáltam kinyitni az ajtót, aztán Brielle igyekezett berúgni.
- Francba.. - körülnéztem a szobában, és ott volt az a szekrény, ami nyitva volt, benne valami kékelett. Zafírkéken.
Odamentem és kitártam a két szárnyát, és belöktem a hátulját ami egy csapó ajtó volt.
- Ez a nő félelmetes -mondtam a hercegnőre gondolva.<br>
Kórházi kéken megvilágított folyosó, ami végén elkanyarodik két irányba.
- Remek -mutat előre Brielle, amikor gondosa becsukom a szekrény ajtajait magunk után és visszarakom az ajtót. Ekkor pillantok meg a sarokban egy összehajtogatott papírt.
- Az mi Brielle? - A lány követi a a szemem vonalát és felveszi a papírt, mikor végre visszahelyezem a falapot. - Komolyan? Még egy átkozott térkép? Akkor elleszünk egy darabig.
Hamarabb megfejtettük, mint gondoltam, és meljegyeztem magamban, hogy ha ennek vége, akkor a könyvtárban térképeket fogok tanulmányozni.
Sophia
Sophia

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2018. Jan. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Babylon Hotel

Témanyitás by Brielle on Hétf. Feb. 19, 2018 7:19 pm

Követtem Sophiet a párkányokon át az alattunk lévő szobába. A torkomban dobogott a szívem, az izzadtságtól csúszott a kezem miközben kapaszkodni próbáltam.
-Na látod, csak szinte vagy halhatatlan. Egyikünknek sem kell meghalnia. -sóhajtottam, majd Sophie megbökte a vállam. Az ajtó nem nyílt, beragadtunk ebbe a kis szobába.
-Ez a nő félelmetes. -mondta Sophie, amikor megtalálta a csapóajtót, én pedig akaratlanul is elmosolyodtam. Tényleg félelmetes.
Hosszú folyosó tárult elénk, nem is tudom egyáltalán mit keres ez egy szállodában. Talán a személyzeti átjáró vagy ilyesmi... bár elég furcsa, hogy egy lélek sincs sehol. Villogó neoncsövek és a lépteink kopogása visszhangzott. A papírka segítségével kiigazodtunk a végeláthatatlan folyosókon, egy szemétledobóhoz érve.
-Na neeee. Ugye nem ebbe kéne leugranunk? -néztem bele a sötétségbe. Szagra nem volt épp kellemes. Ez hiányzott már csak... fürdőt sem vehettem, most pedig meghempergek a szemétben. Sophie sokat sejtetően bólintott, úgyhogy előre engedtem. Felkapaszkodott a felső peremre és mint egy csúszdára, leült a tetejére, a lábait lelógatta.
-Lent találkozunk. -mondta és elmosolyodott. Meglökte magát és eltűnt a mélyben. Pár percig hallgatóztam, de semmit nem hallottam. Remélem nem egy szemétégetőhöz vezet, vagy ilyesmi.
-Jöhetsz! -Sophie hangja rezgette meg a szemétledobót, de elég távolról jött. Követve a példáját leültem a peremre, nagy levegőt vettem és elindultam lefelé.
Szinte másodpercek alatt leértem az aljára, bele egy hatalmas konténernyi szemétbe. Sophie már az utcán állt és szedegette magáról a káposztalevél darabokat. Kimásztam a szemétből és megtapogattam a pisztolyom. Megvan.
Brielle
Brielle

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2018. Jan. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Babylon Hotel

Témanyitás by Sophia on Hétf. Feb. 19, 2018 7:51 pm

A ledobó az utcára nyílt, és mielőtt kiléptünk, egy-egy nagy fekete pulcsiba bújtunk, ami a táskám legalján volt.
- Asszem.. ezekkel fel kéne táraznunk vagy ilyesmi.. nem? - mondtam a fegyverekre utalva. - Én öö, sose mégcsak nem is fogtam fegyvert, nem hogy használjam. - Brielle mondta hogy kell kibiztosítani a pisztolyt "célzol és lősz" de ez sosem olyan egyszerű. Ő egy harcos gyermeke.
Mindenesetre elvettem egy pisztolyt és tárat raktam mindkét nadrág zsebembe. A térdem és a tenyerem felhorzsoltam amikor siettségemben falat másztam, de nem vészes, holnapra semmi se lesz.
Elindultunk a főúton és elkezdtem mondani Brielle-nek, amire rég óta gondolok, azóta hogy elhagytuk a szálloda szobát.
-Azt hiszem tudom, miért halt meg Andrew. Rendes körülmények közt nem ölték volna meg. De látthatták ahogy Andrew letesz vagy ejt valamit - Ami most nálunk van. -, elhoztam, a földön hevert, ahova leesett. És azt a mesét se hiszem el hogy sokat fizettek neki. Láttad milyen szmokingja volt? A hercegnőnek nem szokása nem megfizetni a hűséget. Szerintem ő végig mellettünk állt, vagy valami olyasmi. Folyton úgy érzem hogy valami elsiklik a szemem előtt, hogy valami ott van csak.. nem is tudom.
Sophia
Sophia

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2018. Jan. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Babylon Hotel

Témanyitás by Brielle on Hétf. Feb. 19, 2018 8:33 pm

Magunkra öltöttünk egy-egy fekete pulcsit, én a belebújóst választottam. Hátratűrtem a hajam és feltettem a kapucnit. Sophie felhúzta a cipzárt, majd a kezébe nyomtam egy apró revolvert. Láttam, hogy nem igazán tudja használni, úgyhogy elmondtam az alapokat. Remélem nem kell használnia, elég ha csak önvédelmi célból van nála.
A fekete pulcsimhoz tartozott egy derékszíj: felraktam és beletuszkoltam egy pisztolyt, néhány tárat, egy vadászkést és pár dobócsillagot. Egyáltalán nem vagyok jó célzó... sőt. De talán elrettentésnek ez is megteszi. Ráhúztam a pulcsit, és azért reméltem, hogy nem tűnök így kövérnek. A Colt-omat továbbra is a nadrágomban hagytam, hogy kéznél legyen. Ha valaki átvilágítana, úgy néznék ki mint egy fegyverhordozó. Anya büszke lenne rám.
Elindultunk a hosszú főúton, kezdett beesteledni. Valahol meg kéne húzódnunk éjszakára, de ezek a barmok mindenhol ott lehetnek...
-Andrew nem volt jó ember, hidd el. Látszott a gúnyos fején. -mondtam, de azért lelkifurdalásom volt miatta. Azt nem akartam, hogy meghaljon. Sophie mondatára felcsillant a szemem. -Mit találtál? Elég gyors lehettél, észre sem vettem, hogy felvettél valamit a földről. -felkuncogtam, majd amikor előszedte a régi papírba göngyölt csomagot, leintettem. -Ne itt bontogassuk... azt hiszem van egy kocsma a közelben. Legalább igyunk valamit, majd egy félreeső asztalnál megnézzük mi van benne.
-Egyetértek. -mondta és eldugta a táskájába. Megszaporáztuk a lépteinket, mielőtt elered az eső.
(Zárva)
Brielle
Brielle

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2018. Jan. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Babylon Hotel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.