Nilela Admin
Hozzászólások száma : 76 Join date : 2018. Jan. 27.
| Tárgy: Design váltás és aktivitási felmérés Kedd Feb. 27, 2018 6:14 pm | |
| Kedves Játékosok! Több dolog is van, amit szeretném, ha mindenképpen elolvasnátok. Ma egy hónapja, hogy üzemel az oldal (juhé), ez alatt bőven kaptunk hideget-meleget. Sok új tagot köszönthettünk és mindenkinek nagyon örülünk. Mint láthatjátok felkerült az oldalra a II. design, így március környékén. Reméljük hamarabb idecsalogatjuk vele a tavaszt. :-) Nem is olyan rég küldtem egy köremailt az aktivitási felmérésről, de sajnos a játékosok felétől nem kaptam választ. Akik nem folytatnak aktív játékot és nem léptek be a regisztráció óta, vagy jelezzék ez alatt a poszt alatt, hogy maradni szeretnének vagy privát üzenetben nekem! Bár a karaktereket hivatalosan csak félév után töröljük, most kivételt fogunk tenni, nem akarunk az oldalon felhalmozódott, üres karaktereket. Ami továbbá még fontos: nemsokára érkezik egy világleírás, ezzel kapcsolatban pedig kibővítjük a szabálykönyvet, olvasgassátok bőszen. A chaten általában közlünk minden információt, szeretettel várunk ott is mindenkit (és négy új cuki emojival is büszkélkedhetünk). Köszönöm annak aki elolvasta, További kellemes játékot, Nilela | |
|