Az van hogy tudom, mit akarok csak azt nem hogy hol keressem. Vagyis, addig voltam így ezzel amíg meg nem láttam egy cégértáblát: " kovácsműhely". És tudtam, hogy ez kell nekünk.
- Most az egyszer hagyj engem beszélni. - kértem Suijint, aztán megvártam hogy beszóljon, miszerint ő egy isten és senki nem parancsol neki. Idefele nagy vonalakban elmondtam neki az ötletem de őszintén haragszom rá. Egyszer úgy érzem, számíthatok rá, egyszer nem. És most éppen nagyon, nagyon rohadtul nem.
- Üdv - lépek be a helységbe, ami alig kisebb mint egy kunyhó, és mindössze egy lámpa, a szoba túloldalán, velünk szemben lévő félig csukott ablak és a tőlünk jobbra ropogó tűz világította be. Az egyetlen asztalnál egy fiatal férfi ült, ahogy beljöttünk, felpattant és hozzánk sietett.
- Üdv - mondta és kezet fogott velünk. Rám nézett miközben megkérdezte, miben segíthet és beljebb tessékelt. Helyet foglaltam vele szemben és leraktam egy kis szütyőt az adztalra. Teli arannyal. - Nos ez kicsit kényes ügy. - kezdtem, és már tudtam hogy nyert ügyünk van.