Bannoltak Szerepjátéka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Száműzött vagy? Kitaszított az élet? Még az anyád sem szeret, nem, hogy az adminok? Fogjunk össze és játsszunk együtt!

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Saphire szentélye

Go down 
+3
Brielle
Sophia
Nilela
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Nilela
Admin
Nilela

Hozzászólások száma : 76

Saphire szentélye - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 EmptyVas. Jan. 28, 2018 7:37 pm

First topic message reminder :

Saphire szentélye - Page 2 Saphir10

Saphire, a Sziget hercegnője csodálatos kastélyt építtetett magának, a híveinek pedig egy szentélyt, csupa zafírból. Ingyenes a belépés mindenkinek, aki szeretné testközelből megcsodálni ezt a monumentális építményt. A hercegnő is néha felbukkan, jó tanácsokkal látja el az ide érkezőket.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Nona

Nona

Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 14, 2018 2:10 pm

Amikor Suijin körbenézett a palotában, végignézett a szolgálók szobáin, melyek hasonlóan pompásak voltak, akár a hely többi része. Két alacsonyabb férfi őrt pillantott meg egy hatalmas zafír ajtó előtt. A szobában zafír ékkövek lógtak a plafonról, az ággyal szemben pedig egy üvegvitrin díszelgett kivilágítva, középen a kérdéses tőrrel.
Jess

Jess

Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 14, 2018 5:10 pm

Suijin részletesen súgta a fülembe, hol van a tőr, miközben átkarolva a vállam mentünk kifelé. 
 - Erre nincs szükség - ráztam le magamról, amikor már a folyosókat jártuk és most elengedett. Felrohantunk két emeletet a lépcsőn, elfordultunk kétszer balra, és a folyosó kereszteződésében kinézve megpillantpttunk két őrt hatalmas zafír ajtó előtt állni.
 - Hogy nem unja meg ez a nő ezt a színt? - jegyeztem meg magamnak. - Ezt az ajtót láttad? Akkor el kell intéznünk az őröket. Csendesen és ne halálosan. Csak hogy kiüssük őket. Na gyere - Még utoljára kinéztem és előrementem. Két sötétbőrű, magas férfi volt, kényelmes és elegáns ruhában, a tekintetük fenyegetőn és kérdőn szegeződött rám.
Suijin

Suijin

Hozzászólások száma : 69

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 14, 2018 8:37 pm

Átkaroltam és a fülébe suttogtam a látottakat. Sikeresen kiértünk a folyosóra, ahol letessékelte kezeimet. - Jó, jó! - szedtem le róla, majd elindultunk megkeresni a szobát, amit két őr vigyázott. - Az, az! - mértem fel a két őrt. Egy kis vizet merítettem a párás levegőből, amit szépen az őrök légcsövéhez juttattam, amitől nem kaptak levegőt. Mikor összeestek, a vizet kiirányítottam belőlük. - Na gyere! - bólintottam a fejemmel és bementünk a szobába, forgatva a fejem néztem kötbe, hogy lássam az üveg szekrényt. - Ott van! - mutattam rá, majd megkértem Jessamyt, hogy vegy fel a szemüvegét, hogy lássuk, hogy ez az a dolog, ami nekünk kell.
Nona

Nona

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 14, 2018 9:09 pm

Suijinnek sikerült ártalmatlanítani a két őrt, de csak pár percig. Sietniük kell.
Ha Jessamy felveszi a szemüveget és ezen keresztül pillantja meg a tőrt, az aranylóan ragyogni kezd. Az üvegvitrinben egy állványon pihen, de a szerkezet nyomásérzékelős.
Ha megszerzik a tőrt, mielőbb el kell hagyniuk Saphire szentélyét és palotáját, mielőtt bárkinek feltűnne a hiányzó darab.
Jess

Jess

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 14, 2018 10:03 pm

A szemüvegen keresztül varázsosan ragyogott a tőr.  - Ez az!  - mondtam halkan - Gyerünk, cseréld ki ezzel, hogy addig se vegyék észre hogy elvittük - Azzal előkaptam az én tőröm, ami majdnem akkora volt, és kicsit hasonló. A hercengőnek fel fog tűnni, de akkor már késő lesz.
 Suijin igyekezett finoman kicserélni őket, és ha ez sikerül, csak vissza kell futunk, felkapnunk a cuccunk ami összeklszítve van a szobánkban és futnunk, vonatra szállnunk és elhagynunk a szigetet. Ha ez sikerül, istenem, valamivel meghálálom, mondjuk nem hagyom hogy apám több hajót süllyesszen el, mint amennyit muszáj. Ha valaha újralátom.
 - Igyekezz - sürgetem Suijint, és finoman és halkan kinézek, de az őrök mozdulatlanok.
Suijin

Suijin

Hozzászólások száma : 69

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 14, 2018 10:15 pm

A lány szavaira cselekedni kezdtem és megpróbáltam óvatosan kicserélni a tőröket. Ezek után megfogtam a lányt és a kezembe emeltem. Talán így gyorsabban haladunk, ha csak én viszem őt. Kiszaladok a folyosóra és elindulok a szobáink felé, ahol leteszem. - Siess! Itt találkozunk! - rontottam be a szobámba és átöltöztem, amilyen gyorsan csak tudtam. Kint a folyosón találkoztunk újra a lánnyal.
Nona

Nona

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 14, 2018 10:20 pm

Suijinnek sikerült észrevétlenül kicserélnie a tőrt. A palota kertjében még mindig zajlik a mulatság, vidámak az emberek, mámoros a társalgás.
Egyedül a hercegnő sóhajt fel megkönnyebbülten, miközben a távolba révedbe kétségbe vonja saját döntését.
A palota teljesen üres, Suijin és Jess csendben elhagyhatják azt, de rejtsék el alaposan a tőrt, mások is kutatják a jogar darabjait Renén kívül.
Jess

Jess

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 14, 2018 10:37 pm

Szinte letéptem magamról a ruhát a szobában és sietősen felkaptam az enyém, egy táskát is elvettem, egyszerű hátitáska volt, benne étellel és itallal. Ekkor tudatosult bennem, hogy a hercegnő tudta hogy kik vagyunk és miért jöttünk. Amikor idejöttünk, tudta. Átfutott az agyamon, hogy Nona talán a nő rokona.
Egyszerre nyitottuk ki az ajtót Suijinnel és kirohantunk a hátul, ahol hatalmas kőfal volt. Egy kis segítséggel én is átjutottam a falon. Ahogy leugrottam, Suijin elkapta a kezem, hogy valamennyire felfogja az esésem, én ránéztem és kissé megszorítottam a kezét, majd ahogy elkezdtünk futni, elengedtük egymást. Az állomásra érve pont egy vonat futott be, én még visszanéztem a zafír ékkő palotára. Senki mem követett, de nem is gondoltam volna. Köszönetet mondtam gondolatban, és felpattantunk a vonatra, ami elindult és vidék felé vette az irányt.
( Zárva! )
Saphire

Saphire

Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 EmptySzomb. Feb. 02, 2019 7:03 pm

Saphire, ahogy minden péntek délután, most is a palotájának jobb szárnyában lévő, arannyal díszített verándáján ücsörgött és elmélyülten nézte a naplementét. Ez az elfoglaltság különösen fontos volt neki, mert a kilátás egyenesen a Cápa-sziget felé nézett. Elképzelte, ahogyan Rabie elsétál a rozoga könyvespolc mellett és tölt magának egy csésze teát, ahogy régen tette.. amikor még nem volt René...
Elmélkedését egy fiatal szolgálólány zavarta meg, Saphire pedig igen udvariatlannak tartotta a cselekedetet. A Szigeten mindenki tudta, hogy a hercegnő ragaszkodik az előre beütemezett programjaihoz és senki kedvéért nem változtat rajtuk. A lány éppen, hogy szóra nyitotta volna a száját, Saphire már azonnal látta is, hogy mit fog mondani.
-Hol történtek a támadások?
-Öhm, a Belvárosban, hercegnő. -szólt a lány, lehajtott fejjel. Pár hónapja már az udvarnál volt, viszont képtelen volt megszokni Saphire jövőt látó képességét.
-Akkor ez nem a mi gondunk. -mondta diadalittasan és hátradőlt az akvamarin, selyemborítású szófán.
-Egy levél érkezett önnek egy bizonyos... Malone kapitánytól. -a lány szó nélkül átnyújtotta a levelet és elviharzott Saphire látóteréből.
Pár percig forgatta a kezei között a szépen megcímzett papírt. Rossz érzései voltak azzal kapcsolatban, mit tartalmazhat.
Lélegzetvisszafojtva olvasta a levelet, amiben egy bizonyos Zewia Malone, belvárosi rendőrkapitány tájékoztatja, hogy a támadások egyre terjednek: a belvárosban kezdődött, egy ideje a külvárosban is tapasztalnak hasonló eseményeket, tegnap este pedig a vidéken történt az első komolyabb robbantás. Két ember meg is halt a tűzben. Arra kéri a hercegnőt, hogy erősítse meg a védelmet a Szigeten és a szokásosnál is jobban figyeljen a népére.
Saphire, kissé csalódottan, hogy ma nem fogja látni a Cápa-szigeti naplementét, a hálójába siet és azonnal választ körmöl a rendőrkapitánynak. Levelében megnyugtatja, hogy a szükséges intézkedéseket azonnal megkezdi és a Szigeten mindent a kezében tart. Nem érezte kötelességének, hogy beszámoljon azokról a dolgokról, amik felett, bár tudomása nincs, hatalma mindenképpen. Egy ténnyel azonban szembe kellett néznie: most a népének sokkal inkább szüksége van rá, mint máskor. Semmi sem vonhatja el a figyelmét.

Távolabb, ahol a tenger már kevésbé volt békés és a nap fénye sem csillant meg olyan ragyogón a vizen mint Saphire palotájának környékén, egy zavaros elméjű, szinte nevetségesen rikító színekbe öltözött fiatalember sétált ki az erkélyére. Bárgyú mosollyal meredt a palotája falánál ácsorgó szolgákra, kezükben pedig annyi tüzijáték és rakéta, amivel az egész Szigetet be lehetne gyújtani.
Várt. Várt arra a bizonyos figyelemre, amit egész héten olyan nehezen tud elfelejteni és minden péntek délután, dobogó, érző szívvel tudhat magáénak.
Hosszú percekig várt és ezek a pillanatok egy örökkévalóságnak tűntek. Megadóan intett a férfiaknak, majd a szája még szélesebbre húzódott.
-Majd talán jövőhéten. -suttogta.

(Zárva)
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Saphire szentélye - Page 2 Empty

Saphire szentélye
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Archea szentélye

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bannoltak Szerepjátéka :: Játéktér :: Helyszínek :: Sziget-
Ugrás: