Száműzött vagy? Kitaszított az élet? Még az anyád sem szeret, nem, hogy az adminok? Fogjunk össze és játsszunk együtt!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Saphire szentélye

Go down 
SzerzőÜzenet
Nilela
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2018. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Saphire szentélye   Vas. Jan. 28, 2018 7:37 pm


Saphire, a Sziget hercegnője csodálatos kastélyt építtetett magának, a híveinek pedig egy szentélyt, csupa zafírból. Ingyenes a belépés mindenkinek, aki szeretné testközelből megcsodálni ezt a monumentális építményt. A hercegnő is néha felbukkan, jó tanácsokkal látja el az ide érkezőket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Pént. Feb. 02, 2018 8:54 am

A seb túl mély, úgy érzem nem bírom nyitva tartani a szemem. De muszáj, nem alhatok el, magára hagyva Brielle-t. Nem emlékszem rá, mikor vett a karjaiba, és már a parttól is messze mentünk. Mintha az agyam hasznavehetetlenné válna, nem lenne meg benne az ami nekem kell. Annyira sajog és zsibbad a vállam, úgy érzem mintha karom meg se lenne.
A lány nagyon erős, nem tudom kinek a gyermeke, de biztosan valami istennek.
Tehetetlenül heverek és hallom Briellet kiáltani, hogy segítség. Elmondja néhányszor és látok ismeretleneket közeledni ismeretlen helyen. Sosem voltam még itt és nem is láttam róla se festményt se leírást. Palota lehet, de nem vagyok benne biztos, nem működik az agyam rendesen. Brielle arcát látom utoljára, mielőtt eszméletemet vesztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Pént. Feb. 02, 2018 4:03 pm

Remegő karokkal léptem át a kapun, szinte azonnal összerogytam. Az emberek azonnal a segítségemre siettek, és ellátták Sophiat majd elhelyezték a kastély egyik szobájában.
Másnap találkoztam csak Saphire hercegnővel. Ragyogó kék szemei, fekete haja és karamell bőre volt. Rendkívül kedvesen bánt velünk, többször meg is köszöntem a segítségét. Sophie végig aludt két teljes napot, én pedig ez idő alatt a hercegnő vendégszeretetét élvezhettem. Rengeteg mesélt az apám és az Ő családja közötti kapcsolatról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Pént. Feb. 02, 2018 4:49 pm

Ragyogó napsütésre keltem. Te jó ég! Átaludtam egy teljes napot. Felültem a csodás szobában, ami kék, zöld és arany színekkel volt körbe szórva, csodásan nézett ki. Néhány ruhám nem volt rajtam, a nadrág meg a póló maradt csak. Amíg lassan felkeltem és öltözni kezdtem, meglepődtem hogy már nem fáj annyira a sebem. Bekukkantottam a gondos, sajnos felesleges kötés alá, és már csak egy nagyobb heg volt a mellkasomon. Átfúrt az a rohadt golyó. Hiába nézett ki szépen a seb, tudtam, hogy nem fog hamar elmúlni, pláne hogy egy napot aludtam. Ez szokott az átlag alvási idő lenni gyógyulásnál, de ez nem átlagos seb volt.
Kiballagtam a folyósóra, ami olyan volt mint egy labirintus. Szobák és még folyosók és lépcsők. Elindultam előre egy előtér szerűség felé, ahol balra tőlem volt egy lépcső.
Útközben megálltam a tükör előtt: megigazítottam kicsit csapzott ruhám, rövid hajamat elaludtam, ezért néhányszor beletúrtam, hogy ne legyen annyira kócos. Az arcom nyúzott volt, nyilván azért mert mindig az arcomon alszom.
Kilépek az előtérbe, ami, rájövök, hogy egy szalon. Éppen visszafelé indultam volna, amikor valószínűleg egy ott dolgozó köszönt.
- Üdv, én.. itt aludtam abban a szobában.. - mutogattam a folyosó felé ahonnan jöttem. - Köszi, hogy ott alhattam. - mondom kínosan mosolyogva, de a fiatal fiú is elmosolyodik.
- Elláttuk a sebét, az Úrnő odafönt van az erkélyen a társával, akivel jött. - felelte, sötét szeme szinte bogár volt sötét haja mögött. Azon gondolkodtam, hány éves lehet.
- Köszönöm, öm.. - nyújtom a kezem.
- Andrew - feleli, és megfogja a kezem, majd csókot ad rá.
Olyan rég volt részem ilyen bánásmódban, mégsem hiányzik a sok elkényeztetett herceg. Lenyűgöznek az egyszerű emberek. Egy éve nem így gondoltam.
- Sophia - felelem, és elveszem a kezem. - Megmutatnád, hova kell mennem?
Ahogy vezet fel a lépcsőn, mellette megyek, majd nem sokkal később kinyit nekem egy hatalmas ajtó szárnyat.
- Köszönöm Andrew - mondom, majd a hölgyek társaságába lépek. Egy gyönyörű nő Brielle mellől felkel és kezet fog velem, miközben bemutatkozik.
- Köszönöm a kivételes fogadtatást, asszonyom. - mondom, a kedves nő bólint. Hellyel kínál, majd friss vízzel és étellel: mindet elfogadom.
Brielle-re mosolygok és megfogom a kezét.
- Köszönöm. - Még mindig annyira szép, kék szeme és szőke haja beleillik a hely árnyalataiba, mintha ő is egy ékkő volna a sok közt.
- Hercegnő - fordulok vissza hozzá egy pohár víz után. - Nincs tippje, hogy ki akart megölni tegnap?


A hozzászólást Sophia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 02, 2018 7:11 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Pént. Feb. 02, 2018 6:40 pm

A nap fénye megcirógatta az arcom, majd megcsúszott a szobában ágaskodó arany oszlopokon. Egy pillanatra azt hittem, otthon fekszem, de amikor kinyitottam a szemem, szinte arcon csapott a felismerés.
Saphire hercegnő küldetett egy karibi kék, selyemruhát a szobámba, én pedig engedelmesen belebújtam. Megcsodáltam magam a tükör előtt és önelégülten nyugtáztam, hogy ez a szín még jobban kiemeli a hajam szőkeségét. A hercegnőnek nagyszerű ízlése volt és imádta a kéket. A kastélyban a kék minden árnyalata megjelent, a falak díszítésétől kezdve egészen a szolgák ruhájáig. Kivéve a zafírkéket. Azt csak a hercegnő viselhette.
A szolgálók már az ajtó előtt vártak és az erkélyre kísértek, ahol a hercegnő már várt és frissítővel kínált. Helyet foglaltam egy bársony székben, amikor az ajtóban megjelent Sophie. A szeme alatt fáradt karikák pihentek, a haja pedig eléggé csapzottnak tűnt. Fáradtan besétált és rögtön a lényegre tért:
-Hercegnő. Nincs tippje, hogy ki akart megölni tegnap? -Saphire elmosolyodott. De nem az a vidám fajta, inkább a bölcsességgel teli mosoly volt. Mintha mindent tudna a világon, de nem szeretné előre elmondani a csattanót.
-Természetesen portyáznak a szigeten rabló hordák, de ők nem lövöldöznek pisztollyal ártatlan lányokra. Ez személyes ügy lesz, amit együtt kell felkutatnotok. -ránk pillantott, a szemei úgy villogtak mint két zafírkő.
-Küldetek a Te szobádba is egy hasonló selyemcsodát. -nézett a ruhámra, azután Sophiera. -Csak indigókékben. Kiemeli majd a szemed színét. Este tartunk egy fogadást, szívesen látunk vendégül rajta Titeket is. Holnap pedig útnak indulhattok, a szükséges felszerelést majd a szolgáim összekészítik. -bár kérésnek hangzott, de a szavai nem tűrtek ellentmondást. A bájos arc mögött a hercegnő sokkal keménykezűbb volt mint látszott.
Ezután szó nélkül elvonult délelőtti pihenőjére, mi pedig kettesben maradtunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Pént. Feb. 02, 2018 8:40 pm

Lepusztítottam a gyümölcsös tál negyedét - ami nagy dolog, mert hatalmas a halom az öblös tálban.
- Most mi lesz? - kérdezem Brielle-től, és közben azon gondolkodom, vajon kaphatnék e egy fekete teát. Otthon nem nézték jó szemmel, ha ittam, mert egy bódés nőtől vettem, akire azt hitték boszorkány. Talán ha elmondom nekik az erőm, máshogy alakult volna. Talán ezt a hibát nem kéne még egyszer elkövetnem. - Brielle.. ha nem hoztál volna ide, nem haltam volna meg. Tulajdonképpen semmi bajom nem lett volna. - mondtam, Brielle arca kicsit megváltozott. - Regenerálódó képességem van. És talán aki meglőtt, nem tudta. Szóval talán elhitethetnénk a világgal, hogy meghaltam. - Hangosan gondolkodtam, de tetszett az ötlet. Csak egy a bökkenő. - De ki akarna megölni? Soha nem ártottam senkinek, nem vagyok se körözött személy vagy királyi sarj, vagy bármi.
Tanácstalanul álltam a helyzet előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Pént. Feb. 02, 2018 10:18 pm

Némán ültem és figyeltem, ahogy Sophie szájában sorra eltűnnek a gyümölcsök. Eléggé megéhezhetett a két nap alatt, amíg aludt.
-Hát... én ezt nem tudtam. -néztem bután és kissé sértődötten. Kár, hogy nem azelőtt mondta, mielőtt lefutottam a maratont a karjaimban vele.
-De ha senki nem vadászik rád, nem lehet, hogy véletlen volt? Bár két golyó ugyanarra a célpontra, távolról sem mondható véletlennek. -töprengtem. Tovább taglaltuk a dolgokat, de nem jutottunk megoldásra. Végül a szolgálók ismét felkísértek minket a szobánkba, ahol már várt egy gyönyörű, kristályokkal kirakott álarc. Passzolt a ruhám színéhez, természetesen.
A szolgák forró fürdőt engedtek és elmerültem a habokban. Jól esett a pihenés, a kikapcsolódás. Egy köntösben és nedves hajjal sétáltam a szobában található fésülködő asztalhoz. Az udvarhölgyek segítettek felöltözni, elkészítették a sminkemet, de amikor az egyik egy fésűvel a hajam felé tartott, elkaptam a kezét.
-A hajamat majd én... köszönöm. -nem akartam goromba lenni, de nagyon érzékeny vagyok a hajamra. Nem szeretem ha rajtam kívül más is megérinti.

Pontosan egy óra múlva izgatottan és remegő gyomorral álltam az ajtó előtt. Kifújtam a levegőt, megigazítottam a ruhám ráncait és beléptem a terembe. Kíváncsi tekintetek szegeződtek rám, a zene továbbra is halkan duruzsolt a háttérben. Odaléptem Sophiehoz, Ő volt az egyetlen akit így álarcosan is felismertem. Indigókék, gyönyörű kristályokkal díszített ruhában ácsorgott, valami itallal a kezében.
-Lemaradtam valami izgalmasról? Itt van már a hercegnő? -kérdeztem, majd pipiskedve próbáltam a tömeg fölé kerülni, hogy szétnézhessek. Sophie megrázta a fejét, én pedig visszabillentem a sarkamra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Pént. Feb. 02, 2018 11:08 pm

Miután Briellel hosszasan törtük a fejünk és nem jött megoldás, nem bírtam leszállni a témáról. Fürdés közben is, amíg a dolgozók beszárították a hajam és sminket csináltak nekem: csak ezen tudtam gondolkodni. Kutattam az emlékeimben, az ismerőseim közt válaszra, de egyszerűen nem sikerült semmi.
A ruhám sötétkék volt, nem volt pántja, szív alakú dekoltázsán ékkövek ragyogtak, akárcsak a derék részén. Összeggébén egy testre simuló selymes ruha volt. Eszembe juttatja a régi életem, a kékről a szempár jut eszembe, ami mindig elismerően csillogott az ilyen estélyeken.
A sminkem két dologból állt: füstös szemek és sötét száj.
Én korán érkeztem, azt hiszem, mert se Brielle-t nem láttam, sem a Hercegnőt, de Andrew-t sem, azaz tök egyedül voltam. Brielle amúgy is olyan lánynak tűnt, mint aki sokáig készülődik. A második pohár puncsot ittam, vagy mit, amikor odaállt mellém.
- Semmiről - felelek, és körülnézéskor tapasztalom, hogy egész sokan lettek hirtelen. - Még nem, gondolom akkor jön, amikor már biztosan itt van mindenki. Nyújtózkodott, és amikor lábujjhegyre állt, akkora volt, mint én. Nem volt alacsony, de én sem. Kevés akkora lányt ismerek, mint én, talán ebben az egyben hasonlítottunk. Ekkor a zene abba maradt, és sokkal hangosabb váltotta fel. Kürtök. Mind egy irányba néztünk, ahogy bevonult a hercegnő. Pompás, hatalmas és gyönyörű zafír ruhája volt, a haja elegáns kontyba kötve. Kétségtelen, hogy ő volt a legszebb. Sötét bőre és világos szeme valóságos csodává tette. Elmondta a köszöntőt, és hogy ma este mindenki táncolhat - persze a szolgálóknak csak akkor amikor erre külön engedélyt kaptak, gondolom én. Nem hinném, hogy csak úgy eldobhatják az italokat a tálcával, ha ropni támad kedvük.
Töltök egy italt Brielle-nek is, én a harmadikat iszom. Azt mondja, maradjuk együtt.
- Ez egy jó ötlet - felelem neki.
Csupán pár perc telik el, és odalép hozzánk egy öltönyös férfi selyem kendővel a szemén, természetesen volt rajta két lyuk; elegáns és egyszerű álarc.
- Szabad egy táncra? - kérdezi, és azt hiszem, Brielle a kiszemelt - ő kitűnően szép volt, pláne ebben a környezetben, ahol a sötét bőr megszokott. Meglepően fogadtam, amikor a férfi megfogta a kezem és a parkettre kísért. Riadalmas pillantást vetek a barátnőmre.
A táncot ismerem ugyan, de tényleg nem a legjobbkor. Belemegyek a végül, jól érzem magam a végére: a partnerem folyton mosolyog rám. Amikor egy pillanatban közel kerül hozzám, megkérdi: - Emlékszik még rám? - kérdezi. A hangja ismerős, kutatom a fejemben.
- Andrew. - mosolygok. Mikor vége a táncnak, megköszönöm, ezzel el is búcsúzva, azonban ő kér még egyet, de nemet intek, és arra hagyatkozom, hogy meg kell találnom a barátom. Kutatom a szememmel Brielle-t, a pulthoz verekszem magam, ahol legutóbb láttam, majd a mosdókhoz, aztán tehetetlenül állok és nincs ötletem, hol lehet.
Egy szőke tincs libben a szemem sarkában. De nem olyan szőke, hanem sokkal világosabb. A kék szempár. Uramisten. Nem hiszem el. Itt van.
Utána iramodom, ki a tágas, fákkal és bokrokkal szegélyezett, köves utas kertbe, és befordul a sarkon.
- Kérlek, várj! - Látom a tetoválásait. Ő az. - Várj! Hé - Amikor már utolérném, eltűnt a tömegben újra. Kétségbeesem, mert eltévedtem, és senki nincs itt akihez fordulhatnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Szomb. Feb. 03, 2018 1:21 pm

Beszélgetésünket a hercegnő bevonulása szakította félbe. Hatalmas, zafírkék ruhát és arany hajtűt viselt. Elegáns mosollyal integetett a tömegnek, akiket látszólag megbabonázott a látvány. Amikor hozzánk érkezett, csak felénk biccentett és sejtelmesen elmosolyodott.
Sophieval elmélyülten beszélgettünk, amikor hozzánk lépett egy öltönyös férfi és felkérte táncolni. Biztatóan mosolyogtam és noszogattam a tánctérre. Egyedül maradtam az itallal a kezemben és azon gondolkodtam, milyen szuper lenne, ha engem is felkérne valaki táncolni.
Egy ideig figyelem Sophiet és az ismeretlen férfit, de aztán eltűntek a tömegben. Megígértem neki, hogy együtt maradunk, szóval elindultam megkeresni, de a szemem sarkában megmozdult valami. Pontosabban elsuhant valami. Valaki. Követtem az ösztöneimet: kisétáltam a zafír pavilonok alól, egészen a kis halastóig, amiben színes koi pontyok úszkáltak. A zene robaja itt már csak halk suttogásnak tűnt, szentjánosbogarak táncoltak a víz felett.
Próbáltam az érzékeimre hagyatkozni, de valamiért egyszerűen nem működtek. Nem éreztem senkit, pedig tudtam, hogy valaki figyel. Pár perc csend után kicsit elbizonytalanodtam, úgyhogy újra Sophie után akartam indulni, de amikor megfordultam egy fekete ruhás férfi állt előttem.
Megfagyott a levegő közöttünk, a szívem a torkomban dobogott. Velem egy magas lehetett, kapucni takarta az arcát és egy hosszú vadászkés pihent a jobb kezében. A pengéje fenyegetően villant, amikor a férfi hirtelen nekem rontott vele, én pedig ösztönösen a vízhez nyúltam és egy vízcsóvát irányítottam felé. Egy kissé lelassította a férfit én pedig elkezdtem a pavilonok felé rohanni, de egy újabb falba ütköztem: pontosabban egy másik fekete ruhásba. Ilyen közelről észrevettem, hogy fekete maszkot viselnek. Gondolkodás nélkül ütésre emeltem a kezem, de a férfi könnyedén megfogta. Szinte hallottam, ahogy elmosolyodik a maszk alatt.
-A főnöknek élve kell. -dünnyögte a másik, aki éppen a vizet csavargatta a pulcsijából. -Hozd és menjünk. Nem akarjuk felhívni magunkra a figyelmet.
Elfogott a rettegés, legszívesebben sírva fakadtam volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Szomb. Feb. 03, 2018 2:26 pm

Majdnem húsz percbe beletelt, mire visszamentem a terembe. Hatalmas pavilonok felé vettem az irányt, egy megérzésem arra terelt.
- Brielle - szólítgatom, és várom, felel e. A gyomrom görcsbe rándult. Előveszem a kést, amit tíz perccel ezelőtt raktam el, miután a rejtélyes szempár eltűnt. Már akkor éreztem hogy valami nincs rendjén.
Elindultam az ösvényen a halas tó felé. Majdnem megtorpantam a látványtól, ami fogadott. Brielle a földön feküdt, remegett. Letérdeltem hozzá, az arcán egy hatalmas vágás húzódott az arccsontján, szinte a szeme mellett. A szája remegett, szavakat akart formálni.
- Csst, nyugodj meg. Nem mély a seb. - elmondom neki néhányszor, de az elég csúnya és meg van rémülve. - Segítség - kiáltom, amilyen hangosan csak tudom. - Segítsen valaki! - Átölelem Briellet, és arra gondolok, hogy mi a fene tette ezt vele. Amikor odajött egy szolgáló, azt mondtam neki: - Azonnal zárják le az egész kastélyt, hozzon ápolót és valaki vigye a szobájába a hölgyet. - utasítom a férfit, és amikor egy másik a karjába veszi Brielle-t, vele tartok. Nem bízhatunk senkiben, mostantól muszáj együtt maradnunk.
A hercegnő velem beszélt, amíg Brielle sebét tisztították.
- Nagyon sajnálom ami történt - mondta, szemében kék lángok lobogtak a néma dühtől. - Az őreimet megnyomorították és kis híján megölték, felfordulást okoztak a fogadásomon.. Természetesen el fogjuk kapni az elkövetőket. - Megértem a fájdalmát. A birodalmát mindenki a menedékek fellegvárának tartották, mindeddig. Ezentúl senki nem jön ide, aki menedéket akar. - Sajnálom, de holnap reggel menniük kell.
- Megértem, hercegnő.
Brielle szobájában végül egyedül maradtunk.
- Reggel mennünk kell. A ruhákat nekünk adta. - Arra gondoltam, ez majd kicsit talán feldobja, de az arca rezzenéstelen maradt. Leguggoltam az ágya mellé. - Brielle, az az érzésem hogy eddig rossz felé haladtunk. Nem én kellettem nekik, gondolom ez már neked is eszedbe jutott. Brielle! Miért te? Gondolkozz, mi lehet az az ok, ami miatt bántani akartak?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brielle

avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Hétf. Feb. 05, 2018 1:54 pm

Minden olyan gyorsan történt, hogy az eszem alig fogta fel. Az egyik férfi még mindig a kezemet szorította, a másik pedig utasításokat adott neki. Elhalkult a világ, csak a szájak mozgását láttam. A két férfi hirtelen valamiért riadt tekintettel bámultak a semmibe, a lábukon hatalmas indák és mérgező tüskék tekeregtek. Felnéztem az égre, de csak ürességet láttam. Anya? A férfiak riadtan kaszabolták az egyre elhatalmasodó indákat, amikor az egyik végighasított az arcomon. A fájdalomtól a földre rogytam, ők pedig elmenekültek. Tompa hangok, Sophie arca...
Amikor legközelebb kinyitottam a szemem, a szobámban voltam és Sophie riadtan nézett rám. Köhögtem párat és feljebb könyököltem.
-Én... nem tudom. El akartak vinni.. valakinek. -dünnyögtem a lánynak, aki egyre villogóbb zöld szemeket meresztett rám. Látta, hogy nem tudok többet beszélni, ezért magamra hagyott, engem pedig újra ellepett a sötétség.
Másnap reggel egy hátizsákkal és némi pénzzel indultunk útnak. Azt javasoltam, hogy térjünk vissza az öbölbe, hátha találunk valami nyomot, golyóhüvelyt. Bármit. Közben elmeséltem Sophienak az egészet ami előző este történt velem. Azóta sem tudom mi mentett meg a férfiak elől, egyedül Anyának van ilyen képessége. Ő viszont nem tűnt volna el szótlanul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia

avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2018. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   Pént. Feb. 09, 2018 5:47 pm

Elvetettem Brielle javaslatát, tudtam, hogy semmi jobb nem történhet velünk, mint ami a múltkor. És ha lettek volna is nyomok, azokat már rég elhordták az emberek, vagy egyszerűen lemosta volna a víz, elnyelve ezeket a bizonyítékokat örökre.
 Nem tudtuk eldönteni, mi tévők legyünk, majd a  vasútnál kötöttünk ki, épp akkor futott be egy szerelvény, amely a belvárost választotta céljának, és elhatároztuk, hogy mi is. Felszálltunk, a kora reggeli tumultus, amiről mindig panaszkodnak, egyáltalán nem volt jellemző a szerelvényre, mintha csak ketten lettünk volna. Bár ki a fene akarna ilyenkor menni a belvárosba? A napfelkeltén jóval túl vagyunk. Elhelyezkedtünk, táskám a földre dobtam, Brielle előttem ült egy négy személyes ülőhelyen, közöttünk asztal volt. Könyökölt az ablakpárkányon és kibámult pár percig. Én néztem a sebét, és nem értettem, miért akar bárki is fájdalmat okozni neki. Olyannak tűnt, mint aki a légynek sem ártott még. Bár valamit nem mond el, tudom. De nem baj, nem is ismerjük egymást, nem várhatom el tőle, hogy mindig igazat mondjon. Ezért cserében ő sem várhatja el. 
 (Zárva)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Saphire szentélye   

Vissza az elejére Go down
 
Saphire szentélye
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bannoltak Szerepjátéka :: Játéktér :: Helyszínek :: Sziget-
Ugrás: